Atopik-ihonhoitosarja nyt meillä

Atopik on suomalainen luomukauran ja luomumustikan hoitaviin ominaisuuksiin perustuva luonnonkosmetiikkasarja, joka on tarkoitettu herkälle suomalaiselle iholle. Valikoimasta löytyvät myös herkälle iholle suunnatut Anti-Age -tuotteet ja itseruskettavat. Sarja on vegaaninen ja gluteeniton eikä sitä ole testattu eläimillä.

Olipa ihotyyppi mikä tahansa, iho voi olla herkkä ja helposti reagoiva. Herkkä iho on usein myös kuiva tai pintakuiva. Ihon pinnan tehtävänä on suojata ihoa ja ehkäistä kosteuden haihtumista. Herkässä ihossa suojakerroksen toiminta on häiriintynyt, jolloin ihon puolustuskyky voi heikentyä. Iho myös ärtyy helposti. Atopik-tuotteiden sisältämä kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tuomalla siihen ihon kaipaamia keramideja ja lipidejä sekä luonnollisia vitamiineja.

Atopikin ihoa rauhoittavat raaka-aineet vähentävät kuivan ja herkän ihon reagointia kosmetiikalle. Kuiva iho hyötyy Atopik-tuotteiden käytöstä, sillä ne tukevat ihon luonnollista toimintaa. Luonnolliset öljyt ja raaka-aineet tuovat iholle sen tarvitsemia keramideja ja lipidejä luonnollisessa muodossa. Näin ihovoiteiden avulla voidaan vähentää ihon kuivuutta ja parantaa sen luonnollista pehmeyttä ja suojaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Keskustelu »