ValikkoValikko

Diabetespäivä 18.1. klo 10-16

Vietämme apteekissamme diabetespäivää lauantaina 18.1. klo 10-16. Ohjelmassa on ilmainen verenpaineen ja verensokerin mittaus, diabetesriskitestejä ja lisäksi esittelemme apteekkimme liikuntapalveluita.

Tule ilmaiseen verenpaine- ja verensokerimittaukseen

Lauantaina 18.1. apteekkiimme saapuu sairaanhoitaja tekemään ilmaisia verensokerimittauksia sekä verenpainemittauksia. Sairaanhoitaja on paikalla klo 10-16.

Verenpainemittausta ennen on hyvä välttää raskasta ateriaa sekä rasitusta puoleen tuntiin ennen mittausta. Mittaukseen kannattaa varata riittävästi aikaa ja istahtaa viideksi minuutiksi ennen mittausta.

Verensokerimittaukseen tultaessa edellisestä ateriasta tulisi olla kulunut vähitään kaksi tuntia.

Pienryhmävalmennuksia terveempään elämään

Apteekkimme tarjoaa erilaisia liikuntapalveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit osallistu pienryhmässä tapahtuvaan valmennukseen tai varata personal trainerin vain itsellesi tai vaikkapa itsellesi ja kaverillesi. Diabetespäivänä pääset kätevästi tutustumaan liikuntapalveluihimme sillä apteekkimme personal trainer on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja esittelemässä toimintaamme.

Pienryhmävalmennuksia järjestämme säännöllisin väliajoin. Pienryhmävalmennuskurssit painottuvat esim. painonhallintaan tai kunnon kohottamiseen. Kurssit tähtäävät pysyvään elämäntapamuutokseen, aktiivisempaan elämäntapaan sekä parempiin liikunta- ja ruokailutottumuksiin. Ryhmässä oppiminen ja oma-aloitteisuuden lisääminen tapahtuu iloisten oivallusten sekä monipuolisten liikuntaharjoitusten kautta!

Painonhallintaryhmä käynnistyy keväällä

Keväällä 2020 järjestämme painonhallintakurssin heti kun riittävä ryhmäkoko saadaan täyteen. Jos kiinnostuit painonhallintakurssista, voit ilmoittautua mukaan puhelimitse (p. 02 332 3910), sähköpostitse (apteekki@myllynapteekki.fi) tai vaikka käymällä paikan päällä apteekissamme!

Voit tutustua liikuntapalveluidemme hinnastoon täällä.

Keskustelu »