Kotimaiset Puro silmien kostutustuotteet nyt saatavilla!

Kotimainen Purotuoteperhe sisältää neljä erilaista tuotetta, jotka on tarkoitettu kuivien silmien hoitoon. Suomessa valmistettu Puro on puhdas – tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita ja sopivat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Suomalainen lääkinnällisten silmänhoitotuotteiden valmistaja Finnsusp Oy on kehittänyt Puro-tuotesarjan uusimman kuivasilmäisyyden syitä ja hoitoa käsittelevän tutkimustiedon pohjalta. Kehitystyössä on panostettu huolellisesti harkittuihin, säilöntäaineettomiin koostumuksiin ja kliinisiin tutkimuksiin suomalaisilla potilailla.

Puro Vire on kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta.

Tehokosteuttava Puro Teho auttaa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Koostumus edistää hyvää näkemistä lievittäen mm. mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista.

Kun kuivasilmäisyydestä on runsaasti haittaa silmien hyvinvoinnille, Puro Suoja auttaa. Se on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen lipidi-mikroemulsio-silmätippa.

Kaikki silmätipat sopivat piilolinssien kanssa ja niillä on allergiatunnus.

Helppokäyttöinen Puro Tyrni on silmäsuihke kuiville silmille. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivien silmien oireita sekä kosteuttaa silmäluomia ja silmänympärysihoa. Suihke annostellaan suljetuille silmäluomille. Sopii käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa.

Oikeanlainen hoito yleiseen vaivaan

Kuivasilmäisyyden yleisyys kasvaa. Siitä huolimatta se on sekä alidiagnosoitu että usein epätyydyttävästi ja hajanaisin käytännöin hoidettu sairaus, joka rasittaa potilaan elämänlaatua.

Miten kuivasilmäisyys syntyy?

Kun heikkolaatuinen kyynelkalvo ei anna riittävää suojaa silmänpinnan uloimmille solukerroksille, ne joutuvat hyperosmolaariseen stressitilaan, kuolevat tai käynnistävät tulehdusreaktion. Tällaisella vaurioituneella side- ja sarveiskalvolla kyynelkalvo pysyy entistäkin lyhyemmän ajan. Näin kuivasilmäisyydesta voi syntyä kierre. Vauriot ja tulehdus johtavat edelleen hermovälitteisiin oiretuntemuksiin.

Kuivasilmäisyyden hoidolla elämänlaatu paranee

Kotimaiset Puro-tuotteet on kehitetty uusimman tutkimustiedon pohjalta katkaisemaan kuivasilmäisyyden kierre ja lievittämään jo syntyneitä kuivasilmäisyyden oireita ja merkkejä. Puro-tuotteet pitävät tutkitusti huolta silmien hyvinvoinnista. Löydät Puro-tuotteet nyt verkkoapteekistamme!

Lisää tietoa Puro-tuotteista valmistajan sivuilla.

Keskustelu »