Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Reseptilääkkeiden kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelumme on saanut paljon hyvää palautetta ja palvelulle on ollut kysyntää. Siksi päätimme laajentaa kotiinkuljetuspalvelua koskemaan riskiryhmien lisäksi kaikkia asiakkaitamme! Toimitamme reseptilääketilaukset kotiovellesi 10 kilometrin säteellä Myllyn Apteekista. Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on 10 euroa.

Reseptilääkkeiden lisäksi voit tilata myös käsikauppavalmisteita

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain reseptilääketilauksia. Reseptilääkkeiden lisäksi voit kuitenkin tilata myös käsikauppavalmisteita, jotka voidaan toimittaa samassa kuljetuksessa. Voit tutustua valikoimaamme verkkoapteekissamme, ja jos et löydä sieltä etsimääsi, voit kysyä kaipaamaasi tuotetta verkkokaupan chatin kautta tai soittamalla apteekkiimme (p. 02 332 3910).

Toimitamme tilauksesi erikseen sovittuna ajankohtana. Kotiinkuljetuspalvelumme palvelee vain arkisin.

Tilaa verkosta tai puhelimitse

Etätilauksen voi tehdä tilaamalla lääkkeet verkkoapteekkimme kautta tai soittamalla apteekkiimme. Verkkoapteekissa tilaus maksetaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Kotiin toimitettavat lääkkeet voi erillisen sopimuksen mukaan maksaa myös toimituksen yhteydessä.

Keskustelu »