Osta hyvää, kerää kaunista

Orionin keräilykampanja on käynnissä apteekissamme! Kun ostat kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, voit valita laadukkaan tuotelahjan tai aineettoman lahjan Itämeren hyväksi. Syksyn 2020 keräilykampanja on käynnissä koko loppuvuoden, alkaen 28. syyskuuta ja jatkuen aina tammikuun alkuun 3.1.2021 asti. Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Keräillä voit paikan päällä apteekissamme tai kätevästi verkkoapteekissamme!

Syksyn keräilypalkinnot

1. Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla 

2. Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen

3. Fiskarsin Essential-yleisveitsi ja -veitsenteroitin

4. Orionin tuotteita ja puuvillakassi (Biorion shampoo 100 ml, Biorion hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tablettia, Posivil FluZink Anis 40 tablettia. Tuotteet voivat vaihdella.)

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle)

Kun tilaat verkkoapteekistamme kerralla kuusi vähintään 9 euron arvoista keräilytuotetta, saat verkkoapteekin kassalla valita mieluisan tuotepalkinnon. Toimitamme palkinnon tilauksesi yhteydessä.

Mikäli ostat kerralla vähemmän kuin kuusi kampanjatuotetta, saat tilauksesi mukana keräilykortin leimoilla varustettuna, ja voit jatkaa keräilyä missä tahansa kampanjaan osallistuvassa apteekissa. Kuudella leimalla varustetun keräilykortin voit postittaa kortin ohjeiden mukaisesti viimeistään 22.1.2021 ja saat valitsemasi keräilypalkinnon postitse. Aloita keräily täältä!

Mobiilikeräilijälle valittavana neljä lisälahjaa

Syksyn kampanjassa Orion tarjoaa mobiilikeräilijälle neljä ylimääräistä tuotelahjavaihtoehtoa: 3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2 kk luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin. Näiden lisäksi valittavana ovat Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset tai Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka.

Jos haluat keräilykortin sijaan keräillä mobiilisti, kerrothan tämän verkkotilauslomakkeemme kommenttiruudussa. Tällöin lähetämme sinulle perinteisen keräilykupongin sijaan mobiilikoodeja.

Keräilykampanja kannustaa hyviin tekoihin

Orion on mukana #MEIDÄNMERI-kampanjassa, jonka tarkoituksena on suojella ja pelastaa Itämeri. Keräilykampanjassa Itämerta voi suojella valitsemalla tuotelahjan sijaan aineettoman lahjan, joka ohjataan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla voidaan poistaa Itämerestä 40 kg sinilevää.

Muista tilata tuotelahja viimeistään 22.1.2021

Tuotelahjan voi tilata, kun kuusi leimaa tai koodia on kerätty. Valinta kirjataan korttiin tai verkko-osoitteeseen, joihin lisätään myös yhteystiedot. Kortteja voi myös yhdistellä. Tällöin kaikki kortit tulisi postittaa kertalähetyksenä. Keräilykortin postimaksu on jo maksettu.

Tuotelahja tulee tilata 22.1.2021 mennessä ja se toimitetaan kuuden viikon kuluessa postipakettina postitoimipaikkaan. Tuotelahjoja toimitetaan vain Suomeen, korkeintaan 3 settiä/talous. Suuremmista määristä Orion pyytää liittämään kuittikopiot.

Keräilyaika alkaa 28.9.2020 ja jatkuu 3.1.2021 asti.

Tervetuloa keräilemään!

Keskustelu »