Näin tilaat reseptilääkkeet verkkoapteekistamme

Tiesitkö että voit tilata verkkoapteekistamme myös reseptilääkkeesi? Tilaamista varten sinun tulee ensin kirjautua verkkoapteekkiimme, tai jos olet uusi asiakas, luo itsellesi tunnukset. Ennen ensimmäistä reseptilääketilaustasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Voit tunnistautua tästä: Tunnistautumiseen.

Tunnistautumisen jälkeen voit kirjoita tilauslomakkeeseen yhteystietosi ja reseptilääkkeet, jotka haluat että toimitamme sähköisiltä resepteiltäsi. Huomaathan, että verkkoapteekista voimme toimittaa ainoastaan sähköisellä reseptillä määrätyt lääkkeet.

Mikäli haluat tilata useamman lääkkeen, paina ”lisää toinen lääke”. Lopuksi valitse ”Lähetä”. Farmaseuttimme käsittelee pyyntösi ja ottaa yhteyttä puhelimitse tilauksen valmistuttua lääkeneuvontaa varten. Yhteydenotto tapahtuu yleensä kahden tunnin sisällä, aukioloaikojen puitteissa.

Reseptilääkkeiden maksu suoritetaan vasta yhteydenottomme jälkeen

Reseptilääkkeiden hinta muodostuu vasta siinä vaiheessa kun farmaseutti käsittelee reseptit. Siksi et pääse maksamaan tilaustasi vielä tilaamisvaiheessa. Yhteydenottomme jälkeen saat sähköpostiisi linkin tilauksen maksamista varten. Maksettu tilaus toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Jos valitset toimitustavaksi ”Nouto Myllyn Apteekista”, voit halutessasi maksaa tilauksesi vasta kun noudat sen.

Opasvideo neuvoo reseptilääkkeen tilaamisessa

Katso opasvideo reseptilääkkeen tilaamisesta:

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä farmaseuttiimme suojatun chattimme välityksellä, jättää viestin tai soittaa meille numeroon (02) 332 3917! Palvelemme verkossa aukioloaikojemme puitteissa.

Keskustelu »