Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Vinkit turvalliseen apteekkiasiointiin

Me täällä Myllyn Apteekissa teemme kaikkemme että asioiminen meillä olisi helppoa ja turvallista. Reseptipalvelupisteiden pöytäpinnat, tuolien käsinojat, maksupäätteiden näppäimistö sekä kosketusnäytöt ovat päällystetty antimikrobisella kalvolla. Väljässä myymälässämme on helppo pitää turvaväliä, mutta toivomme että mahdollisuuksien mukaan vain yksi seurueesta asioisi liiketilassa, jotta turvavälien pitäminen olisi helpompaa ja välttäisimme lähikontaktien syntymisen.

Osta verkosta ja hyödynnä noutoautomaattia tai kotiinkuljetusta

Jos et halua asioida myymälässämme, voit tilata lääkkeet ja muut apteekkiostokset verkkokauppamme kautta tai puhelimitse. Verkkokaupassamme voit halutessasi maksaa ostoksesi valmiiksi ja vain nopeasti noutaa ne apteekista. Noutopiste verkkokauppatilauksille sijaitsee apteekissamme kassalla ihan myymälän sisäänkäynnin pielessä.

Voimme myös tuoda tilauksesi Kauppakeskus Myllyn pysäköintihalliin erikseen sovittuun paikkaan, esim. johonkin kauppakeskuksen kolmesta Noutopisteestä.

Voit valita tilauksesi toimitustavaksi myös noudon noutoautomaatistamme (joka sijaitsee Prisman Kauppakassipalvelun yhteydessä), postipaketin tai kotiinkuljetuksen.

Ethän tule kipeänä apteekkiin

Kauppakeskuksen liiketilassa asioidessa on hyvä muistaa nämä vinkit turvalliseen asiointiin:

  • Ethän tule kauppakeskukseen kipeänä
  • Käytähän maskia
  • Desinfioithan kätesi tullessa ja mennessä
  • Pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan
  • Suosithan korttimaksua

Pidetään huolta toisistamme!

Keskustelu »