Apteekki palvelee joulunaikana

”Jouluna ei ehdi sairastaa”, sanoo moni asiakas, mutta ostaa kuitenkin varmuuden vuoksi lääkekaappiin itsehoitolääkettä. Varsinkin närästys- ja allergialääkkeiden hyllyjä täytetään ennen joulua tavallista useammin. Perinteinen joulukuusi voi aiheuttaa allergiaoireita ja osa joulukukistakin saattaa saada
joulunviettäjän pärskimään. Närästystä taas saattavat aiheuttaa monet perinteiset jouluruoat. Syytä voi olla siinäkin, että joulun aikaan tulee syötyä herkkuja enemmän – onhan jouluna lupa syödä yölläkin. Olo kuitenkin helpottuu esimerkiksi ulkoilemalla ja pienikin happihyppely piristää ihmeellisesti. Ulkona voi myös ihailla kotien juhlavalaistusta, sillä upeat valot ilahduttavat mieltä näin kaamosaikaan. Joillakin alueilla saattaa olla havaittavissa jopa pientä kilpavarustelua, mutta tällainen kilvoittelu sallittakoon; niin paljon silmäniloa ja hyvää mieltä erilaiset valoratkaisut tuottavat ohikulkijoille.

Palvelemme myös joulunaikaan

Myllyn Apteekki on joulunaikaan 29.11. – 23.12.2021 avoinna joka päivä klo 21 asti, Apteekki palvelee
joulunajasta huolimatta myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Arkisin avaamme jo klo 8, lauantaisin klo 9 ja sunnuntaisin klo 10. Itsenäisyyspäivänä olemme avoinna 10–19. Jouluaattona olemme avoinna 9–13. Joulupäivänä me rauhoitumme joulunviettoon. Tapaninpäivänä apteekki on avoinna 10–19.

Joulukiireitä voi helpottaa tilaamalla hyvissä ajoin verkkoapteekistamme kaikki tarvittavat apteekkituotteet sekä itsehoito- ja reseptilääkkeet. Kannattaa myös tutustua laajaan lahjavalikoimaamme. Meiltä löytyy paljon hyödyllisiä lahjoja pukinkonttiin.

Olemme suuntaamassa kohti uutta vuotta, jolloin korona ei enää määrittele elämäämme yhtä vahvasti kuin ennen. Kaksi vuotta taaksepäin elimme sitä normaalia elämää, johon olemme nyt palaamassa. Vaikka koronaa ei ole selätetty, sen kanssa on opittu elämään ja on aika mennä pää pystyssä eteenpäin. Nautitaan joulunajasta ja odotetaan innolla uutta vuotta!

Omasta ja henkilökunnan puolesta toivotan kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Apteekkari Anne Elo-Kinnunen

Pääkirjoitus Terveyslehti Lokakuu/2021
Keskustelu »