Odotettu Orionin keräilykampanja on taas alkanut!

Orionin keräilykampanja on jälleen käynnistynyt! Tänä keväänä keräilyaika on 28.3.2022 – 3.7.2022. Saat leiman jokaisesta normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuotteesta (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, saat valitsemasi tuotelahjan! Täällä pääset keräilemään!

Saat tuotelahjan heti mukaan apteekistamme koko kampanjan ajan. Kun tilaat kerralla kuusi keräilytuotetta, saat valita kassalla mieleisesi tuotelahjan. Toimitamme lahjan sinulle tilauksesi mukana. Jos tilaat vähemmän kuin kuusi keräilytuotetta, lähetämme sinulle leimoilla varustetun keräilykupongin ja voit jatkaa keräilyä missä vain apteekissa. Kampanjan päätyttyä 3.7.2022 jälkeen kortti tulee palauttaa viimeistään 18.7.2022.

Muistathan että voit keräillä myös mobiilisti! Mobiilikeräily toimii samalla periaatteella: leimojen sijaan kerätään koodeja, jotka kirjataan osoitteeseen orionkeraily.fi. Jos haluat tilauksesi mukana perinteisen leimakortin sijaan mobiilokoodeja, kerrothan siitä meille tilauksen kommentti-kentässä!

Keväiset tuotelahjat

Tämän kevään keräilykampanjassa tarjolla on paljon houkuttelevia tuotelahjoja! Perinteiseen tapaan lahjoista löytyy laadukasta Marimekkoa sekä suosittu Orionin tuotepaketti. Uutta keräilykampanjassa on suloinen Lapuan Kankureiden pellavahuivi sekä Sanoman aikaikausilehtitilaus kolmeksi kuukaudeksi! Tutustu tästä tuotelahjoihin:

1. Marimekon Tiiliskivi-pyyhesetti (käsipyyhe 50 x 70 cm ja vieraspyyhe 30 x 50 cm)

2. Marimekon Pieni Unikko -tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

3. Lapuan Kankureiden Halaus-pellavahuivi (35 x 150 cm)

4. Orionin tuotepaketti (tuotteet: Aqualan Duo 100 g, Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutablettia, Nasolin kosteuttava nenäsuihke 20 ml, Sebamed Mango & Inkivääri suihkugeeli 250 ml)

5. Sanoman aikakausilehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk (Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ka päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen.)

6. Aineeton lahjoitus Itämeren pelastamiseksi (Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle)

Tervetuloa keräilemään paikan päällä apteekissamme sekä verkkokaupassamme!

Keskustelu »