Orionin keräilykampanja on käynnistynyt!

Orionin keräilykampanja on jälleen täällä! Syksyn keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja! Keräilykampanja toimii kuten ennenkin: osta kuusi vähintään 9 euron hintaista Orionin itsehoitotuotetta ja saat valitsemasi lahjan mukaasi suoraan apteekistamme. Tästä pääset keräilemään verkkoapteekkiimme! Keräilyaikaa on 31.12.2022 asti.

Syksyn keräilypalkinnot

1. Fiskarsin paistinpannu (Ø 22 cm)

  • Päivittäiseen ruoanvalmistukseen kunnon Fiskars-paistinpannu ruostumatonta terästä tarttumattomalla 2-kerros- pinnoitteella. Sopii kaikille liesityypeille. Paistinpannu toimitetaan kahva irrotettuna.

2. Arabian Muumimuki (0,3 l, Muumimamma marmeladi)

  • Arabia Muumeilla tuot iloa arkisiin kattauksiin. Rakastetut Arabia Muumimukit ovat myös keräilijöiden aarteita ja erinomaisia lahjatuotteita.

3. Iittalan Kastehelmi-kulhot, 2 kpl (23 cl, kirkas)

  • Herkän kauniit Kastehelmi-kulhot kestävät käyttöä ja katsetta. Erinomainen lahjaidea!

4. Orionin tuotepaketti

  • Multivita Plus 30 tablettia, Nasolin A-vitamin nenäsuihke 10 ml, BevitaEye silmätipat 10 ml pullo, DeviSol 20 mikrog 100 tablettia.

5. Sanoman aikakauslehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk

  • Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti 3kk jälkeen.

6. Aineeton lahjoitus Itämeren pelastamiseksi

  • Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle

Tuotelahjan arvo on n. 10–30 e. 

Keräilypalkinto heti mukaan!

Kun olet ostanut kuusi keräilytuotetta ja saanut keräilykuponkisi täyteen, saat keräilypalkinnon heti mukaan apteekistamme! Jos olet keräillyt mobiilisti, ja olet kerännyt kuusi keräilykoodia, voit silloinkin lunastaa palkintosi suoraan apteekistamme. Henkilökuntamme neuvoo mobiilikeräilijöitä palkinnon lunastamisessa!

Keräile kätevästi verkkoapteekissamme

Kun ostat verkkoapteekistamme kerralla kuusi keräilytuotetta, saat valitsemasi tuotelahjan tilauksesi mukana. Jos ostat vähemmän kuin kuusi keräilytuotetta, saat tilauksesi mukana leimoilla varustetun keräilykortin, ja voit jatkaa keräilyä valitsemassasi apteekissa. Jos haluat perinteisen keräilykortin sijaan keräillä mobiilikoodeja, ilmoita siitä meille tilausta tehdessäsi kommenttiruudussa!

Muista mobiilikeräily

Moni valitsee perinteisen paperisen keräilykortin sijaan nykyään mobiilikeräilyn. Mobiilikeräilyssä saat keräilytuotteen ostettuasi koodin, jonka voit syöttää omalle mobiilikortillesi. Pääset mobiilikeräilyn alkuun menemällä osoitteeseen orionkeraily.fi ja rekisteröidy mukaan kampanjaan antamalla sähköpostiosoitteesi. Voit jatkossa kirjautua mobiilikortille klikkaamalla sähköpostissasi olevaa vahvistuslinkkiä, joka on lähettäjältä Itsehoitoapteekki.

Lue lisää palkinnoista ja keräilykampanjasta Orionin Itsehoitoapteekkista!

Keskustelu »