ValikkoValikko

BiON

BiON-KOSMETIIKKASARJA NYT MEILTÄ!

Nyt löydät suositun BiON-kosmetiikkasarjan meiltä! BiON on ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty ammattikosmetikkasarja, joka luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen ja ruusufinnin hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista. Nyt 15 vuoden jälkeen, BiON on luonut tehokkaita tuotteita jokaiseen ihonhoidon tarpeeseen palvellen entistä laajempaa asiakaskuntaa. Sarjasta löydät turvalliset luottotuotteet jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen tarpeeseen. Sarja toimii erityisesti aknenhoidon edelläkävijänä, mutta myös perinteisen ihonhoidon moniosaajana!

BiONin valikoimasta löydät koko ihonhoitokokonaisuuden puhdistuksesta kosteutukseen. Valikoimaan kuuluu mm. tuotteet puhdistukseen ja kosteutukseen, täsmähoitotuotteet, seerumit, kuorinnat sekä naamiot erilaisiin tarpeisiin. Aknen hoito on helppo aloittaa BiONin aloituspakkauksella, joka käsittää kolmen askeleen tehokkaan aknehoidon: puhdistusgeelin, täsmähoitogeelin, Green Tea Clay Poultice -hoitonaamion sekä Moisture Complex -kosteusvoiteen.

BiON-tuotteita ei ole valitettavasti vielä saatavilla verkkoapteekistamme, mutta löydät sarjan tuotteet paikan päältä apteekistamme. Olemme ylpeitä että olemme saaneet ensimmäisenä apteekkina Suomessa BiONin myyntiin valikoimiimme. Tervetuloa tutustumaan!

Keskustelu »