ValikkoValikko

Mineraalimeikkivoide

IDUN Mineralsin meikkipuuteri on valmistettu 100 % tarkkaan puhdistetuista mineraaleista (micasta, raudasta, titaanista ja sinkistä), jotka suojaavat ihoa. Puuteri muuttuu iholle levitettäessä silkinsileäksi, ja sillä saa hieman peittävän tai täysin peittävän lopputuloksen. Meikkipuuteri levittyy iholle tasaisesti ja antaa luonnollisen, hieman hohtavan lopputuloksen. Meikkipuuterista on saatavana 18 eri sävyä.

IDUN Mineralsin meikkipuuteri on luonnollinen meikkipohja, joka luo loistavan, luonnollisen lopputuloksen samalla kun se hoitaa ja suojaa ihoa. Luonnollisen runsas väripigmentti luo tasaisen sävyn, joka sulautuu ihoon ja jättää pehmeän, kauniin pohjan, joka kestää koko päivän. IDUN Mineralsin meikkipuuteri on kevyt meikkipohja, joka ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää. Lempeä koostumus rauhoittaa ihoa.

Tarkkaan puhdistetut mineraalit luovat luonnollisen lopputuloksen ja meikkipuuteri sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita tai säilöntäaineita, jotka saattavat aiheuttaa allergiaa tai kutinaa.

IDUN Mineralsin meikkipuuteri on markkinoiden ainut meikkituote, joka on saanut Ruotsin Allergia- ja astmaliiton tunnuksen, ja siitä me olemme todella ylpeitä.

Meikkipuuteri levittyy parhaiten kabukisiveltimellä.

Näytetään ainut tulos

Keskustelu »