ValikkoValikko

Mineraalipuuterit

IDUN Mineralsin mineeraalipuuterivalikoima sisältää useita vaihtoehtoja, jotka kaikki kiinnittävät meikin ja saavat meikin kestämään koko päivän.

Ljuvlig, Underbar, Vacker, Fantastisk, Makalös ja Otrolig ovat kuusi kevyesti peittävää erisävyistä kivipuuteria, joita voi käyttää meikin kiinnittämiseen, parantamaan meikkiä päivän aikana tai yksinään, kun haluat luonnollisen lopputuloksen.

Tilda kiinnittää meikin samalla kun se luo upeaa hohtoa. Tildaa voidaan käyttää myös hihglighterina. Tuva puolestaan on läpikuultava mattapuuteri, joka viimeistelee meikin. Se kiinnittää meikkivoiteen ja pitää ihon mattapintaisena. Tuva sopii myös meikin korjailuun päivän aikana sekä silmämeikin pohjustukseen luomille.

IDUN Minerals mineraalipuuterit antavat ihon hengittää riippumatta siitä, kuinka paljon sitä levität. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai aineita, joiden on todettu aiheuttavan allergiaa tai kutinaa. Nämä tasoittavat, hehkua tuovat ja peittävät puuterit sopivat kaikille, myös herkkäihoisille tai ruusufinnistä tai aknesta kärsiville!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Keskustelu »