Mineraalipuuterit

IDUN Mineralsin mineeraalipuuterivalikoima sisältää vaihtoehtoja, jotka kiinnittävät meikin ja saavat meikin kestämään koko päivän.

Tilda kiinnittää meikin samalla kun se luo upeaa hohtoa. Tildaa voidaan käyttää myös hihglighterina. Tuva puolestaan on läpikuultava mattapuuteri, joka viimeistelee meikin. Se kiinnittää meikkivoiteen ja pitää ihon mattapintaisena. Tuva sopii myös meikin korjailuun päivän aikana sekä silmämeikin pohjustukseen luomille.

IDUN Mineralsin jauhemaiset meikkipuuteri on valmistettu 100 % tarkkaan puhdistetuista mineraaleista (micasta, raudasta, titaanista ja sinkistä), jotka suojaavat ihoa. Puuteri muuttuu iholle levitettäessä silkinsileäksi, ja sillä saa hieman peittävän tai täysin peittävän lopputuloksen. Meikkipuuteri levittyy iholle tasaisesti ja antaa luonnollisen, hieman hohtavan lopputuloksen. Jauhemainen meikkipuuteri levittyy parhaiten kabukisiveltimellä.

IDUN Minerals mineraalipuuterit antavat ihon hengittää riippumatta siitä, kuinka paljon sitä levität. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai aineita, joiden on todettu aiheuttavan allergiaa tai kutinaa. Nämä tasoittavat, hehkua tuovat ja peittävät puuterit sopivat kaikille, myös herkkäihoisille tai ruusufinnistä tai aknesta kärsiville!

Näytetään kaikki 7 tulosta

Keskustelu »