ValikkoValikko
Puro uutuustuotteet

Puro uutuustuotteet

Puro-tuoteperhe sisältää neljä erilaista kostutustuotetta kuivien silmien hoitoon.⁠ Suomessa valmistettu Puro on puhdas – ei sisällä säilöntäaineita ja tuotteet sopivat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Jokaiselle omansa

Puro Vire on kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta.

Tehokosteuttava Puro Teho auttaa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Koostumus edistää hyvää näkemistä lievittäen mm. mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista.

Kun kuivasilmäisyydestä on runsaasti haittaa silmien hyvinvoinnille, Puro Suoja auttaa. Se on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen lipidi-mikroemulsio-silmätippa.

Kaikki silmätipat sopivat piilolinssien kanssa ja niillä on allergiatunnus.

Helppokäyttöinen suihke

Helppokäyttöinen Puro Tyrni on silmäsuihke kuiville silmille. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivien silmien oireita sekä kosteuttaa silmäluomia ja silmänympärysihoa. Suihke annostellaan suljetuille silmäluomille. Sopii käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa.

Lisää tietoa kotimaisista Puro silmien kostutustuotteista löydät täältä!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Keskustelu »