ValikkoValikko
Tarjous

Devisol Mustikka D-vitamiini, 20 mikrog, 200 tablettia

13,70  norm. 17,20 

Varastossa

Suomessa valmistettu Devisol Mustikka on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Yhdessä tabletissa on 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

D-vitamiinia suositellaan nykyisin koko väestölle lokakuusta maaliskuun loppuun, ja erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille sekä odottaville ja imettäville äideille. Alle 3-vuotiaiden lasten tulisi saada D-vitamiinilisää ympäri vuoden.

Pieni ja hyvänmakuinen DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton, liivatteeton ja hiivaton.

Annostus

1 tabletti vuorokaudessa. Imeskelytabletin voi myös pureskella, niellä tai tarpeen vaatiessa pilkkoa.

Ainesosat

Yksi tabletti sisältää:

  •  Vaikuttavat aineet: D3-vitamiini 20 mikrog

makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine/fyllnadsmedel (hydroksipropyyliselluloosa), mustikkajauhe (0,5 %), luontainen aromi/naturlig arom (mustikka/blåbär).

Huomioitavaa

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Valmistaja/markkinoija

 Orion Pharma

Keskustelu »