Favora hellävarainen misellivesi, 250 ml

13,00 

Varastossa

Kasvojen puhdistus sujuu vaivattomasti hellävaraisella misellivedellä, sillä se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti, samalla virkistäen ja kosteuttaen kasvojen ihoa. Misellivesi pelastaa, kun vettä ei ole saatavilla. Misellivesi sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös kasvoveden tapaan. Dermatologisesti testattu. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Vegaaninen.

Miselliveden puhdistava teho perustuu misellien, eli hydrofiilisten ja oleofiilisten pintamolekyylien muodostamien misellien kykyyn sitoa itseensä meikkiä, talia ja likaa iholta.

  • Sokerijuurikkaasta saatava betaiini rauhoittaa, suojaa ja saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä.
  • Allantoin auttaa rauhoittamaan herkästi reagoivaa ihoa.
  • Butylene Glycol kosteuttaa erittäin tehokkaasti.
  • Tocopheryl Acetate eli E-vitamiini auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.
  • Sodium carrageenan leväuute auttaa sitomaan kosteutta ihoon.
  • Puhdistavat aineet: Pinta-aktiiviset aineet; Poloxamer 184, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil ja Polysorbate 20 muodostavat puhdistavat misellit, jotka vetävät puoleensa sekä vesi- että öljyliukoista likaa ja meikkiä.
  • Säilöntäaine: Phenoxyethanol

Käyttö

Kostuta vanulappu misellivedellä ja puhdista sillä kasvot, silmät ja huulet. Ei tarvitse huuhdella pois.

Ainesosat

Aqua (Water), Butylene Glycol, Propanediol, Poloxamer 184, Betaine, Phenoxyethanol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sodium Carrageenan, Maris Sal (Sea Salt)

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Valmistaja/markkinoija

Orion Pharma

Keskustelu »