ValikkoValikko

Minisun Moni­vitamiini Vahva, 120 tablettia

20,70 

Varastossa

Koko perheen monivitamiini ja hivenainevalmiste. Vitamiini- ja hivenainevalmiste, jonka koostumus on suunniteltu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin perustuen. Sisältää 14 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinonia ja mustikkaa.

Maidoton ja laktoositon, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä liivatetta eikä keinotekoisia aromi- tai säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Annostus

1 tabletti päivässä nesteen kera.

Vaikuttavat aineet

1 tabletti sisältää:

A-vitamiini 300 mikrog.
D3-vitamiini 20 mikrog.
E-vitamiini 12 mg
B1-vitamiini 1,5 mg
B2-vitamiini 1,6 mg
B6-vitamiini 2,5mg
B12-vitamiini 10 µg
Niasiini (B3-vitamiini) 16 mg
Pantoteenihappo 6 mg
Biotiini 50 mikrog.
Foolihappo 500 mikrog.
C-vitamiini 120 mg
Kalsium 120 mg
Magnesium 130 mg
Sinkki 20 mg
Jodi 150 mikrog.
Ubikinoni 5 mg
Mustikka 120 mg

Ainesosat

Kivennäisaineet (kalsium, magnesium, sinkki, jodi); vitamiinit (C, E, niasiini, D3, A, tiamiini, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, foolihappo, biotiini, B12); mustikkauute; täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, mannitoli); kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli); paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahapot, piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat); maltodekstriini; muunnettu tärkkelys (maissista); väri (titaanidioksidi); ubikinoni (koentsyymi Q10).

Huomioitavaa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Maidoton ja laktoositon, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä liivatetta eikä keinotekoisia aromi- tai säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Valmistaja/markkinoija

Oy Verman Ab

Tutustu myös näihin

Keskustelu »