ValikkoValikko

Minisun Pehmo­konna D-vita­miini, omenan­makuinen, 120 kpl

18,70 

Varastossa

Pehmokonna on pehmeä ja pureskeltava kilpikonnanmuotoinen D-vitamiinivalmiste etenkin lapsille. Minisun Pehmokonna sisältää D-vitamiinia 10 mikrogrammaa ja maistuu raikkaalta omenalta. Pehmokonna löytyy myös appelsiininmakuisena. Pureskeltavat pehmokonnat sopivat erinomaisesti niin lapsille kuin aikuisillekin. D-vitamiini edistää luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Konnat on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Pehmokonnissa on käytetty luontaisia värejä ja aromeja. Suurempi 120 purutabletin pakkaus.

Annostus

1 pehmokonna päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 pehmotabletti sisältää: D-vitamiini 10 mikrogrammaa.

Ainesosat: makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), porkkanamehutiiviste, luontainen aromi (omena), saflori-spirulinauutevalmiste, D3-vitamiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Valmistaja

Oy Verman Ab

Keskustelu »