Physiomer Virus Defence nenä­suihke flunssaan, 20 ml

14,50 

Varastossa

Physiomer Virus Defence nenäsuihke lievittää vilustumisen ja flunssan kaltaisia oireita sekä voi lyhentää taudin kestoa käytettynä ensioireisiin. Tuote muodostaa suojaavan kalvon flunssavirusten ympärille, joka vähentää viruksen leviämistä ja uusintainfektion riskiä ja ehkäisee viruksen kiinnittymistä nenän limakalvolle. Lievittää nenän tukkoisuutta ja helpottaa hengittämistä. Tuote on säilöntäaineeton. Physiomer Virus Defence nenäsuihkeella on kliinisesti todistettu vaikutus. Pakkauksessa on 142 annosta. Physiomer-sarjaan kuuluu myös paljon muita tuotteita. Lue lisää Physiomer-tuotteista täältä!

Kaksivaikutteinen teho

  • Poistaa ylimääräisen nesteen kudoksesta, mikä vähentää nenän limakalvon turvotusta ja
    helpottaa hengitystä. Tuotteen nenän tukkoisuutta lievittävä ominaisuus perustuu sorbitolia sisältävään koostumukseen, jossa sorbitoli toimii osmoosia säätelevänä aineena.
  • Luonnollinen ainesosa Carragelose®, jota saadaan punalevästä, ympyröi viruspartikkelit ja muodostaa suojaavan kalvon flunssaviruksia vastaan. Siten hengitystieinfektioita aiheuttavien virusten lisääntymistä ja leviämistä voidaan vähentää sekä ehkäistä uusintainfektiota. Lyhentää
    taudin kestoa käytettynä flunssan ja vilustumisen kaltaisiin ensioireisiin.

Physiomer Virus Defence nenäsuihke on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti
ennen käyttöä.

Käyttö

Physiomer Virus Defense on kaksivaikutteinen:

  1. Vähentää nenän tukkoisuutta: Sorbitoli vähentää tukkoisuutta poistamalla ylimääräistä nestettä nenän limakalvoilta, jolloin limakalvoturvotus laskee ja hengittäminen helpottuu.
  2. Muodostaa suojaavan kalvon flunssaviruksia vastaan, mikä auttaa lievittämään oireita ja voi lyhentää flunssan kestoa. Carragelose® on luonnollinen ja aktiivinen ainesosa punalevästä, joka ympäröi flunssaviruksia ja voi estää niitä kiinnittymästä nenän limakalvolle. Näin voidaan vähentää tavallisten flunssavirusten leviämistä.

Kun ensimmäiset oireet ovat kehittyneet, voi Physiomer Virus Defense auttaa lievittämään vilustumisen ja flunssan kaltaisia oireita. Se voi myös lyhentää taudin kestoa, jos käyttö aloitetaan heti ensioireiden ilmaannuttua.

Käyttö

Sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. Voidaan käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana. 1 suihkaus kumpaankin sieraimeen vähintään 3 kertaa päivässä. Käyttöä jatketaan niin kaun kuin oireita esiintyy. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat yli 5 päivää lapsilla ja yli 10 päivää aikuisilla. Physiomer Virus Defense on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Aineosat

Iota-karrageeni (Carragelose®), Kappa-karrageeni, Sorbitoli, Natriumkloridi, Dinatriumvetyfosfaattidihydraatti/ sitruunahappomonohydraatti, EDTA, Puhdistettu vesi

Raskaus ja imetys

Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Valmistaja/markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Tutustu myös näihin

Keskustelu »