VAGISAN KOSTEUTTAVAT EMÄTINPUIKOT (16 KPL)

Vagisan kosteuttavat emätinpuikot, 16 kpl

24,60 

Varastossa

Hormonittomat Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® lievittävät emättimen kuivuudesta johtuvia oireita (kuivuuden tunne, kirvely, kutina, pienet haavaumat ja kivut sukupuoliyhteydessä) – täysin ilman hormoneja.

Valmiste sopii erityisesti naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää asetinta (esim. raskaana olevat ja syöpäpotilaat). Hormonittomia emätinpuikkoja voi tarvittaessa käyttää myös hormonikorvaushoidon aikana. Emätinpuikot sisältävät maitohappoa, joka auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa. Emätinpuikot ovat myös hajusteettomia ja säilyntäaineettomia.

Käyttö

Cremolum®-emätinpuikko asetetaan ennen nukkumaanmenoa emättimeen. Cremolum® sulaa asettamisen jälkeen emättimessä, kosteuttaa emättimen ja muodostaa kimmoisan, hoitavan voiteen.

Raskaus ja Imetys

Käyttö on mahdollista myös raskauden ja imetyksen aikana. Emätinpuikkoja ei saa käyttää välittömästi synnytyksen jälkeen.

Ainesosat

kalsiumlaktaatti, setearyylialkoholi, glyseridit (hydrattu, kookos), maitohappo, PEG-20-glyseryylistearaatti, natriumkarbomeeri.

Emätinpuikko ei sisällä hormoneja, hajusteita eikä säilöntäaineita.

Vagisan kosteuttavat emätinpuikot Cremolum on lääkinnällinen laite.

Valmistaja/Markkinoija

Dr. Wolff Group/Sirowa Helsinki

Keskustelu »