ValikkoValikko

Vichy Capital Soleil Anti-Dehydration aurinko­suoja­suihke SPF30 kasvoille ja vartalolle, 200 ml

29,20 

Varastossa

Innovatiivinen aurinkosuojasuihke kasvoille ja vartalolle, korkea suoja. Kosteuttava ja vedenkestävä tuote vastustaa suola- ja klooriveden aiheuttamaa ihon kuivumista.

Käyttö

Ravista hyvin ennen käyttöä ja levitä runsaasti ennen aurinkoon menoa saadaksesi parhaan mahdollisen suojan. Levitä tasainen kerros koko vartalolle pyörivin liikkein. Kasvoille ja vartalolle.

Aurinko-ohjeistus: Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen auringossa oleskelua runsas ja tasainen kerros. Anna kuivua ja levitä toinen kerros. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Älä suihkuta suoraan kasvoille, suihkuta ensin käsille ja levitä. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Suojaudu päähineellä, T-paidalla ja aurinkolaseilla. Vältä aurinkoa keskipäivällä, jolloin se on voimakkaimmillaan. Käytä ihotyypille sopivaa aurinkotuotetta, jossa on riittävän korkea suojakerroin. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Ainesosat

AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., OCTOCRYLENE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, ACRYLATES COPOLYMER, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PEG-8 LAURATE, SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE, SODIUM HYALURONATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PARFUM / FRAGRANCE

Valmistaja/markkinoija

L’Oréal

Keskustelu »