Vichy Capital Soleil Fresh Protective Milk aurinko­suoja­voide SPF50+, 300 ml

29,20 

Varasto loppu

Koko perheen aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle. Korkea UVA- ja UVB-suoja sekä fotostabiili Mexoryl™ XL -aurinkosuojafiltteri. Eurooppalaisten aurinkosuojasuositusten mukainen. Vedenkestävä koostumus. Suojaa vartalon ihoa auringon haittavaikutuksia vastaan. Sopii erittäin herkälle ja aurinkoallergiselle iholle. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä.

Käyttö

Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suositeltu määrä aikuisen vartalolle on noin 2 rkl / levityskerta ja lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta. Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Vältä kosketusta tekstiileihin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele se välittömästi runsaalla vedellä.

Koostumus

AQUA/WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE (NANO)/TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALK, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLOLAMINE, XANTHAN GUM

Tarkasta lista aina tuotepakkauksesta.

Valmistaja/markkinoija

L’Oréal

Tutustu myös näihin

Keskustelu »