ValikkoValikko

TERVETULOA ILMAISEEN PIKAMEIKKAUKSEEN!

Perjantaina 21.9. kannattaa poiketa apteekkiimme tutustumaan IDUN Minerals -kosmetiikkasarjaan! IDUN Minerals -meikkisarjan asiantuntija on paikalla klo 12-16 ja tekee asiakkaille ilmaisia pikameikkauksia.

IDUN Minerals on kattava mineraaleihin pohjautuva meikkisarja Ruotsista. Tuotteet sisältävät tarkoin valittuja, puhtaita raaka-aineita, jotka saavat ihon näyttämään kauniilta ja terveeltä. Sarjan tuotteet on suunniteltu sopimaan kaikille ihotyypeille, myös kaikista herkimmälle iholle. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry onkin myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeiden 53:lle IDUN Minerals -kosmetiikkasarjan tuotteelle.

Tuotevalikoima sisältää kasvo-, huuli-, silmämeikkejä sekä kynsilakkoja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima siveltimiä sekä siveltimien puhdistusaine. Uusimpina tulokkaina IDUN Minerals -sarjaan on tullut kasvojen puhdistustuotteet sekä kosteustuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

VALTAKUNNALLINEN MUISTIVIIKKO

Maanantaina 17.9. käynnistyy valtakunnallinen muistiviikko! Muistiviikon kunniaksi tarjoamme Souvenaid-ravintovalmisteen tarjoushintaan 12,90 € / 4×125 ml (norm.15,30 €). Tarjous on voimassa 17.9. – 14.10.2018. Tarjous on voimassa paikan päällä apteekissamme sekä verkkoapteekissamme. Kysy tarjousta myös isommista määristä, verkkoapteekistamme löydät kätevästi mm. 24×125 ml pakkauksen hintaan 75 €!

Souvenaid on uusi ravitsemuksellinen lähestymistapa varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon. Se on ainutlaatuinen kliininen ravintovalmiste, joka sisältää mm. rasvahappoja sekä vitamiineja, ja tukee näin muistia ja suojaa aivokudosta. Souvenaidia otetaan 1 pullo päivässä ja se maistuu parhaalta jääkaappikylmänä. Makuvaihtoehdot ovat mansikka, vanilja ja kahvi. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Tule kysymään lisää!

MYLLYTYS ON TAAS TÄÄLLÄ!

Syksyn myllytys käynnistyy keskiviikkona 12.9. ja jatkuu sunnuntaihin 16.9. asti. Tervetuloa tekemään löytöjä kätevästi verkkoapteekkiimme sekä kokemaan myllytyshulinat paikan päällä apteekissamme! Tarjoukset voimassa 12. – 16.9. niin kauan kuin tuotteita riittää.

Myllytys viikolla apteekissamme tapahtuu:

KE 12.9. Dermalog- ja Flexitol-tuotteiden esittely klo 10-16
TO 13.9. Elixin edustaja esittelee Heartbene-, Gastrobene- ja Diabene-tuotteita sekä herkullista pellavalakritsia klo 10-16
PE 14.9. Orionin edustaja esittelee ajankohtaisia Orionin tuotteita klo 10-16 ja VENYY-venyttelytangon esittely klo 10-19
LA 15.9. VENYY-venyttelytangon esittely klo 10-16

Tänä syksynä myllytysteemanamme on kierrätys ja lääkejätteiden lajittelu. Vanhentuneet ja ylimääräiset lääkkeet kuuluu palauttaa apteekkiin, josta ne lähtevät asianmukaiseen hävitykseen Ekokemille Riihimäelle. Lue täältä miten voit aloittaa lääkkeiden lajittelun jo kotona!

OSALLISTU SYKSYN PAINONHALLINTARYHMÄÄN!

Syksyllä käynnistyy apteekkimme uusi painonhallintaryhmä. Pienryhmässä tapahtuvassa valmennuksessa oppiminen ja oma-aloitteisuuden lisääminen tapahtuu iloisten oivallusten sekä monipuolisten liikuntaharjoitusten kautta! Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 12 viikon ajan. Painonhallintaryhmän hinta on 69 € / kk.

Apteekkimme tarjoaa liikuntapalveluamme erilaisiin tarpeisiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit osallistua pienryhmässä tapahtuvaan valmennukseen tai varata personal trainerin vain itsellesi tai vaikkapa itsellesi ja kaverillesi! Lue lisää liikunpalveluistamme täältä.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

KEUHKOAHTAUMÄPÄIVÄ 30.8.2018

Torstaina 30.8.2018 vietämme keuhkoahtaumataudin teemapäivää! Kutsumme sinut mukaan Raision terveyskeskuksen järjestämään maksuttomaan riskikartoitukseen 30.8.2018 klo 12-18 Kauppakeskus Myllyyn apteekkimme edustalle. Tapahtumassa jaetaan tietoa keuhkoahtaumataudista, puhallutetaan osallistujia mikrospirolla ja testata nikotiiniriippuvuutta. Tervetuloa mukaan!

 

TÄITÄ, EIKÄ!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Täit imevät verta ihmisen päänahasta, mikä aiheuttaa kutinaa. Täit viihtyvät parhaiten pään lämpimimmissä paikoissa; esim. korvien takana ja niskassa. Täitartunnan saaminen ei liity huonoon hygieniaan. Päätäitä voi tulla sekä pitkiin että lyhyisiin hiuksiin, puhtaisiin tai likaisiin. Täit tarttuvatkin kosketuksen välityksellä eivätkä ne pysty hyppäämään tai lentämään.

Tartunnan voi ennaltaehkäistä välttämällä kampojen, harjojen ja pipojen vaihtoa. Lisäksi ennaltaehkäisyyn on olemassa valmisteita, kuten suihkeita ja shampoita, joiden teho perustuu niiden tuoksuun jota täit karttavat. Täit eivät häviä ihmisen päästä itsestään, eikä tavallinen pesu riitä hävittämään päätäitä, vaan tartunta vaatii aina täishampoon käyttöä. Jos perheen lapsi saa täitartunnan, on tärkeää muistaa hoitaa huolellisesti koko perheen loiskarkoitus. Häädössä kannattaa suosia täiden tukahdutusmenetelmään perustuvia valmisteita, jotka eivät sisällä lääkeaineita, eivätkä siten aiheuta resistenssiä. Shampoohoidon lisäksi täikamman käyttö on tärkeää.

Täishampoon käytön lisäksi vuodevaatteet, pyyhkeet ja unilelut on pestävä. Normaali pyykinkäsittely riittää täiden karkoittamiseen. Jollei leluja, peittoja tai tyynyjä voi laittaa pesukoneeseen, ne on poistettava käytöstä 1-2 vuorokauden ajaksi. Lisäksi hiusten kanssa kosketuksissa olleet esineet, kuten hiusharjat ja hiussoljet, kannattaa upottaa yli 60°C veteen noin puoleksi minuutiksi. Muista pestä myös päähineet!

Löydät täishampoot, täikammat ja ennaltaehkäisevät tuotteet paikan päältä apteekistamme sekä verkkoapteekistamme! Juuri nyt tarjouksessa esim. Paranix-täishampoo 19,90 (norm. 24,70).

 

YLI 50 €:N TILAUKSILLE ILMAISET TOIMITUSKULUT!

Myllyn Apteekin verkkokaupassa teet kätevästi niin pienet kuin suuremmatkin apteekkiostokset. Toimitusvaihtoehdoksi voit valita mieleisesi seuraavista:

1) Nouto Myllyn Apteekista − toimitus maksuton (saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa)

2) Nouto noutoautomaatista − toimitus maksuton (noudettavissa tilausta seuraavana päivänä klo 13 alkaen, lokeron avauskoodin saat tekstiviestillä)

3) Postin pakettiautomaatti − toimitus maksuton yli 50 €:n tilauksissa (toimitus 2−5 arkipäivän sisällä lähimpään Postin pakettiautomaattiin)

4) Postipaketti − toimitus maksuton yli 50 €:n tilauksissa (toimitus 2−5 arkipäivän sisällä lähimpään Postin toimipaikkaan)

Lue lisää toimitusehdoista täältä >>

OLETKO JO TESTANNUT NOUTOAUTOMAATTIAMME?

Myllyn Apteekin verkkokaupasta tilaukset nyt myös noutoautomaattiin, joka löytyy Myllyn Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteydestä. Noutoautomaatin käyttö on helppoa ja nopeaa − katso alta ohjevideo!

Lue lisää »

POIKKEAVAT AUKIOLOAIKAMME

Helluntai 20.5.2018 klo 11-19

Juhannusaatto 22.6.2018 klo 9-14

Juhannuspäivä 23.6.2018 SULJETTU

APTEEKKIMME LIIKUNTAPALVELUT LAAJANEVAT!

Suositut pienryhmävalmennukset ovat saaneet rinnalleen uusia personal trainerin palveluita: nyt voit varata personal trainerin vain itsellesi tai vaikkapa itsellesi ja kaverillesi parivalmennukseen! Voit tutustua palveluihimme ja hinnastoon täältä!

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT TILATA RESEPTILÄÄKKEET MYÖS VERKKOAPTEEKISTA?

Myllyn Apteekin verkkoapteekista tilaat myös reseptilääkkeet vaivattomasti − katso alla olevalta videolta ohjeet tilauksen tekemiseen!

Toimitusvaihtoehtoja verkkokauppatilaukselle on useita; tilaa tuotteet kätevästi Myllyn Apteekista noudettavaksi, noutoautomaattiin Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteyteen, pakettina lähipostiisi tai SmartPost-pakettiautomaattiin.

MITEN VERKKOAPTEEKKI TOIMII? KATSO VIDEO!

Myllyn Apteekin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuotteita hyvinvointisi tueksi.

Toimitusvaihtoehtoja verkkokauppatilaukselle on useita; tilaa tuotteet kätevästi Myllyn Apteekista noudettavaksi, noutoautomaattiin Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteyteen, pakettina lähipostiisi tai SmartPost-pakettiautomaattiin.

Katso alta video verkkokauppatilauksen tekemisestä!

 

Keskustelu »