BiON-EDUSTAJA APTEEKISSAMME PERJANTAINA 20.10.2017

Sinut on kutsuttu BiON-tuotteiden esittelyyn perjantaina 20.10.2017 klo 15-19! BiON-tuotteiden ja ihonhoidon asiantuntija tekee asiakkaille ihoanalyysejä ja auttaa valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivimmat vaihtoehdot.

BiON edustaa täysin uudenlaista ja turvallista lähestymistapaa ihon hoidossa. BiON-tuotteet hoitavat sekä syytä että seurausta palauttamalla ihon puolustuskyvyn takaisin, jolloin ongelma on ratkaistu kokonais-valtaisesti. Tuotteet perustuvat luonnon kasviuutteisiin, jotka on valittu tieteellisin perustein parantamaan ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä terveyttä.

BiON-tuotteet on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien kanssa. Suomessa tuotteet ovat olleet käytössä jo yli 14-vuotta lähinnä kauneushoitoloissa. Olemme ylpeitä saatuamme BiON-tuotteet myyntiin apteekkiimme ensimmäisenä apteekkina Suomessa!

Tervetuloa mukaan esittelyyn, tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

 

 

ORIONIN KERÄILYKAMPANJA 18.9.2017 – 31.1.2018

Huippusuosittu Orionin keräilykampanja alkaa jälleen! Keräilykampanja toimii samoin kuin edellisinäkin kertoina, eli jokaisesta vähintään 9 euron arvoisesta Orionin lääkkeettömästä itsehoitotuotteesta saat yhden leiman. Viisi leimaa kerättyäsi saat valita itsellesi yhden palkinnon upeista vaihtoehdoista, joita ovat tänä syksynä

  • Arabian muumimukit 2 kpl (kaksi erilaista settiä)
  • Iittalan vaaleansininen Aalto-malja (40x136cm) ka Bellavita-voide 75 ml
  • Marimekon Ebony-laukku 15×20 cm
  • Finlaysonin toilettilaukku 20×25 cm, jossa Orionin tuotteita

Jos ostat verkkoapteekistamme kampanjaan kuuluvia tuotteita kampanja-aikana, saat tilauksen mukana leimatun keräilykortin ja voit jatkaa leimojen keräämistä missä tahansa kampanjaan osallistuvassa apteekissa.

Keräilykampanja alkaa maanantaina 18.9.2017 ja jatkuu tammikuun loppuun 31.3.2018.

 

 

TULE MUKAAN MYLLYN APTEEKIN PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN!

Mitäpä jos tänä syksynä panostaisit hyvinvointiisi? Apteekkimme palvelutarjonta laajenee ja käynnistämme pienryhmävalmennukset personal traineriemme johdolla. Aloitamme lokakuussa kaksi uutta ryhmää, painonhallintaryhmän sekä kuntovalmennusryhmän.

Painonhallinta on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat apua ja tukea pysyvään painonpudotukseen, aktiivisempaan elämäntapaan sekä liikunta- ja ruokailutottumuksiin. Ryhmässä oppiminen ja oma-aloitteisuuden lisääminen iloisten oivallusten kautta auttaa sinua saavuttamaan terveellisemmän elämäntavan ja pysyviä muutoksia. Painonhallintaryhmämme kokoontuu kerran viikossa kolmen kuukauden ajan.

Kuntovalmennus on tehokas ja turvallinen tapa aloittaa liikunnan harrastaminen. Kuntovalmennus sopii myös sinulle, joka haluat tehostaa harjoitteluasi tauon jälkeen. Kuntoryhmän tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, terveyden, kunnon sekä kehonkoostumuksen parantaminen. Monipuolisten liikuntaharjoitusten ja luentojen kautta saat monipuolisia työkaluja kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia. Kuntoryhmämme kokoontuu 5.10. alkaen torstai-iltaisin klo 18.

Pienryhmävalmennus apteekkimme personal traineriemme johdolla on mukava ja tehokas tapa saavuttaa tuloksia. Ryhmässä treenaaminen sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Pienryhmävalmennuksien kesto on molemmissa ryhmissä 3 kuukautta ja tapaamiset kerran viikossa. Hinta molemmissa ryhmissä 69€/kk. Maksuvälineenä kelpaavat myös Smartum- ja Edenred-maksuvälineet.

Kerromme mielellämme lisää ryhmistämme, otathan reippaasti yhteyttä! Ilmoittautua voit soittamalla apteekin numeroon 02-3323910, sähköpostilla apteekki@myllynapteekki.fi tai facebookin yksityisviestillä.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

6.9.2017

Keskustelu »