ValikkoValikko

Sydän­viikko 5. – 12.5.2019

Valtakunnallista sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 5. – 12.5. perheliikunnan teemalla. Perjantaina 10.5. apteekissamme ilmainen verenpainemittaus klo 9-16. Tervetuloa hyödyntämään myös sydänviikon tarjouksemme!

Lue lisää


Kevään poikkeavat aukioloaikamme

Palvelemme äitienpäivänä ja helatorstaina sunnuntain aukioloaikojemme mukaisesti eli 10-19.

Lue lisää


Keräilykampanja on taas täällä!

Orionin suosittu keräilykampanja on taas käynnistynyt! Kun ostat vähintään 9 euron hintaisen kampanjatuotteen, saat leiman keräilykorttiin. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, saat valita itsellesi houkuttelevista keräilypalkinnoista mieluisimman!

Lue lisää


Hoida allergia ajoissa

Allergiakauden tuloon kannattaa varautua ajoissa. Monilla allergialääkkeillä täyden tehon saavuttaminen vie useita päiviä.

Lue lisää


Vapun poikkeavat aukioloaikamme

Vappupäivänä olemme suljettu, mutta vapun jälkeen avaamme ovet jälleen torstaina 2.5. normaalisti klo 9.

Lue lisää


V10 Plus esittelypäivä 25.4.

Ihanien V10 Plus ihonhoitotuotteiden edustaja on paikalla apteekissamme esittelemässä sarjan tuotteita torstaina 25.4. klo 15 – 16.30. Kaikki sarjan tuotteet koko esittelypäivän ajan tarjouksella -15 %!

Lue lisää


Palvelemme myös pääsiäisenä!

Pääset ostoksille myös pääsiäisenä sillä palvelemme koko pääsiäisen ajan. Katso pääsiäisen poikkeavat aukioloaikamme!

Lue lisää


IDUN Minerals -meikkipäivä perjantaina 5.4.2019

Tervetuloa tutustumaan IDUN Minerals -mineraalimeikkisarjaan asiantuntijan opastuksella perjantaina 5.4. klo 14-19! Nyt kannattaa tulla kysymään vinkkejä hehkuvaan kevätmeikkiin sekä kesän juhlameikkiin.

Lue lisää


Punkkikausi lähestyy

Puutiaiset eli tutummin punkit aktivoituvat lämpötilan noustessa plussan puolelle, joten lemmikkien punkkisuojaukseen on hyvä ryhtyä ajoissa. Nyt on hyvä aika huolehtia ihmisten punkkirokotteet kuntoon.

Lue lisää


Myllytys 13.-17.3.

Myllytys tuo mukanaan houkuttelevia tarjouksia. Löydät tarjoustuotteemme sekä paikan päältä apteekistamme että verkkoapteekistamme. Tervetuloa mukaan myllytyshulinoihin!

Lue lisää


Myllyn Apteekin 10-vuotissynttärit!

Apteekkimme juhlii kymmenvuotista taivaltaan 11. – 20.2.2019! Luvassa tarjoustuotteita 10 eurolla sekä kakkukahvit 500 ensimmäiselle perjantaina 15.2. alkaen klo 10. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Lue lisää


Pikakassamme palvelee kiireisiä

Oletko jo huomannut, että myymälässämme sinua palvelee nyt myös pikakassa? Kassatiskimme läheisyydessä sijaitsevalla pikakassalla asiakas voi maksaa ostoksensa itsenäisesti.

Lue lisää


Lääkekorvausjärjestelmä 2019

Alkanut uusi vuosi tuo mukanaan jälleen reseptilääkeostojen alkuomavastuun: saat korvausta ostamistasi lääkkeistä sen jälkeen, kun 50 euron alkuomavastuusi on täyttynyt. Alkuomavastuuta kerryttää kelakorvattavien valmisteiden itse maksamasi osuus. Alkuomavastuu ei koske lapsia ja nuoria. Sitä sovelletaan vasta sen vuoden alusta, jolloin täyttää 19 vuotta.

Lue lisää


Olemme avoinna vuodenvaihteen jokaisena päivänä!

Uutena vuotenakin pääset kätevästi asioimaan apteekissamme sille palvelemme uudenvuodenaattona 31.12.2018 klo 9-18 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2019 klo 11-19.

Lue lisää


Palvelemme jouluaattona klo 9-14

Joulupäivänä 25.12. olemme suljettu, mutta palvelemme jälleen tapaninpäivänä 26.12. klo 11-19.

Lue lisää


Jatkossa tunnistat vegaaniset tuotteet vihreästä merkistä!

Olemme ottaneet myymälässämme käyttöön vihreät tarrat, joilla merkitsemme tuotteet joissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita. Näin vegaaniset tuotteet on helppo tunnistaa nopeasti!

Lue lisää


Keskustelu »