ValikkoValikko

Uusi vuosi tuo tullessaan jälleen reseptilääkeostojen alkuomavastuun

Vuoden vaihtuessa alkuomavastuu tulee jälleen maksettavaksi. Myös vuosiomavastuun, eli lääkekaton, kerryttäminen alkaa alusta. Tutustu vuoden 2021 kelakorvauksiin!

Lue lisää


Vuodenvaihteen aukioloaikamme

Palvelemme vuodenvaihteessa joka päivä! Uudenvuodenaattona 31.12. olemme avoinna klo 8-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 palvelemme klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme! Verkossa sinua palvelevat samat tutut farmaseutit kuin paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Kuivuus voi vaivata koko kroppaa

Iän myötä voi moni kohta kropassa alkaa tuntumaan kuivalta ja hauraalta. Kuivuus voi koskettaa myös nuorempia ihmisiä. Vaivojen kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hakea apua omasta apteekista.

Lue lisää


Joulunajan aukioloaikamme

Palvelemme sekä itsenäisyyspäivänä että joulunaikaan. Joulupäivänä olemme suljettu. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme. Verkkoapteekistamme voi tilata kätevästi niin vapaan kaupan tuotteet kuin reseptilääkkeet.

Lue lisää


Joulunalusaikana palvelemme joka päivä klo 21 asti

Joulunalusajan laajennetut aukioloaikamme astuvat voimaan lauantaina 28.11. Palvelemme joulun alla joka päivä, myös viikonloppuisin, klo 21 asti.

Lue lisää


Black Friday on nyt Black Week!

Vuoden suurin tarjouskampanja, Black Friday, on tänä vuonna poikkeuksellisesti koko viikon mittainen Black Week! Tarjouksia kahmitaan maanantaista sunnuntaihin 23.–29.11.2020. Black Fridayna 27.11. shoppailuaikaa paikan päällä apteekissamme on iltamyöhään sillä palvelemme tuolloin klo 8-22!

Lue lisää


Palvelemme isänpäivänä klo 10-19

Ehdit viimehetken isänpäiväostoksille vielä vaikka isänpäivänä 8.11. sillä olemme silloin avoinna klo 10-19! Muista isää terveyden ja hyvinvoinnin lahjalla tai vaikka laadukkaalla apteekkikosmetiikan lahjapakkauksella!

Lue lisää


Keräilykampanja: tuotelahja heti mukaan!

Keräilykampanjassa saat tuotelahjan nyt heti mukaan apteekista! Kun ostat kerralla kuusi keräilytuotetta, saat valitsemasi tuotelahjan apteekistamme heti mukaasi. Heti mukaan -palvelu alkaa 2.11.2020, ja jatkuu aina kampanjan loppuun, 3.1.2021 asti.

Lue lisää


Apteekit ottavat lääkejätteet vastaan maksutta

Lääkejätteet ovat vaarallista jätettä eikä niitä saa laittaa tavallisen jätteen sekaan tai kaataa viemäriin. Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on järjestänyt lääkejätteiden keräyksen apteekkeihin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo palauttaa kodin vanhentuneet lääkkeet oikeaan osoitteeseen. Apteekit ottavat lääkejätteet vastaan maksutta.

Lue lisää


Osta hyvää, kerää kaunista

Orionin keräilykampanja on käynnissä apteekissamme! Kun ostat kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, voit valita laadukkaan tuotelahjan tai aineettoman lahjan Itämeren hyväksi. Syksyn 2020 keräilykampanja on käynnissä koko loppuvuoden, alkaen 28. syyskuuta ja jatkuen aina tammikuun alkuun 3.1.2021 asti.

Lue lisää


Talvea kohti rauhallisin mielin

Lue apteekkarin syystervehdys! Alkanut syksy herättää ajatuksia parhaimman mahdollisen lääkehoidon toteutumisesta sekä koronapandemiasta, joka koskettaa kaikkia maapallon ihmisiä tavalla tai toisella.

Lue lisää


Tule mukaan Myllytykseen!

Myllytyshulinat käynnistyvät taas keskiviikkona 9.9.2020 ja jatkuvat sunnuntaihin 13.9. asti. Luvassa mahtavia tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Tule mukaan ja osta omat suosikkituotteesi ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Täitä, eikä!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Lue lisää


Keräilykampanjan loppurutistus – lahja heti mukaan apteekista!

Vielä ehdit mukaan Orionin keräilykampanjaan! Keräilyaikaa on heinäkuun loppuun asti. Tiesitkö että nyt heinäkuussa saat tuotelahjasi heti mukaan apteekistamme? Tule hyvinvoinnin ostoksille, kerää kuusi leimaa ja valitse yksi upeista palkinnoista!

Lue lisää


Muista suojautua auringolta!

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjassa tänä keväänä myös aineeton lahja!

Kevätauringon alkaessa paistaa, myös Orionin itsehoitotuotteiden keräilykampanja on jälleen täällä! Keräilyaika alkaa 27.4.2020 ja jatkuu 31.7.2020 asti. Tällä kertaa keräilykampanja kannustaa myös hyviin tekoihin. Voit suojella Itämerta valitsemalla keräilykampanjassa aineettoman lahjan, joka ohjataan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla voidaan poistaa Itämerestä 40 kg sinilevää.

Lue lisää


Keskustelu »