ValikkoValikko

Diabetespäivä 18.1. klo 10-16

Vietämme apteekissamme diabetespäivää lauantaina 18.1. klo 10-16. Ohjelmassa on ilmainen verenpaineen ja verensokerin mittaus, diabetesriskitestejä ja lisäksi esittelemme apteekkimme liikuntapalveluita.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri!

Orionin supersuosittu keräilykampanja jatkuu tammikuun loppuun asti joten vielä ehdit hienosti mukaan keräilemään! Tammikuussa käynnistyy keräilykampanjan loppukiri ja tammikuun ajan saatkin tuotelahjan heti mukaan apteekistamme!

Lue lisää


Apteekkimme on avoinna loppiaisena klo 10-21

Palvelemme loppiaisena klo 10-21. Muistahan että verkkopateekkimme on aina avoinna. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää


Lääkekatto on tänä vuonna 577,66 euroa

Vuonna 2020 lääkekorvausten vuosiomavastuu on 577,66 euroa. Kun vuosiomavastuu ylittyy, asiakas maksaa loppuvuoden ajan jokaisesta korvattavasta lääkevalmisteesta vain 2,50 euron omavastuun.

Lue lisää


Palvelemme uutenavuotena!

Uutenavuotena apteekkimme on auki joka päivä. Uudenvuodenaattona 31.12.2019 palvelemme klo 9-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2020 olemme avoinna klo 10-21.

Lue lisää


Joulunajan aukioloaikamme

Palvelemme jouluaattona 24.12. klo 9-13. Joulupäivänä apteekkimme on suljettu, mutta avaamme ovemme jälleen tapaninpäivänä 26.12. klo 10-19.

Lue lisää


Tule ilmaiseen hiuspohjan kuvaukseen!

Kärsitkö hiustenlähdöstä, -ohenemisesta tai hiuspohjan ongelmista? Perjantaina 20.12. klo 11-17 apteekkimme tulee Mark Birchin edustaja tekemään hiuspohjan kuvauksia ja esittelemään Mark Birch -hiustuotteita. Tule veloituksetta kuvauttamaan hiuspohjasi mikroskoopilla, saat analyysin ja hoito-ohjeet. Varaa aika niin varmistat paikkasi hiuspohjan kuvaukseen!

Lue lisää


Black Friday on taas täällä!

Mahtavien tarjousten Black Friday on perjantaina 29.11. ja luvassa on paljon tuotteita puoleen hintaan! Meillä Myllyn Apteekissa tarjoukset käynnistyvät jo maanantaina 25.11. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 1.12. asti, mutta tuotteita on vain rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea!

Lue lisää


Joulun alla aukioloaikamme laajenevat!

Kauppakeskus Myllyssä vietetään sunnuntaina 17.11. perinteistä joulunavausta ja samalla aukioloaikamme laajenevat. Palvelemme joulun alla 16.11. – 22.12. joka päivä klo 21 asti, myös viikonloppuisin!

Lue lisää


IDUN Minerals -meikkipäivä 15.11.

Tervetuloa tutustumaan IDUN Minerals -mineraalimeikkisarjaan asiantuntijan opastuksella perjantaina 15.11. klo 14-18! Nyt kannattaa tulla kysymään vinkkejä raikkaaseen arkimeikkiin sekä joulukauden juhlameikkiin. Kaikki IDUN Minerals -tuotteet -15% tarjouksella 15. – 17.11.! Tarjous voimassa 15. – 17.11.2019.

Lue lisää


Palvelemme isänpäivänä 10.11. klo 10-19

Meiltä löydät lahjat isälle! Yllätä isä terveyden ja hyvinvoinnin lahjalla, esim. laadukkaalla apteekkikosmetiikalla. Ehdit viimehetken lahjaostoksille vaikka vielä isänpäivänä, sillä olemme tuolloin avoinna klo 10-19.

Lue lisää


Orionin keräilykampanja on alkanut!

Suosittu Orionin keräilykampanja on taas käynnistynyt! Kun ostat kuusi vähintään 9 euron hintaista kampanjatuotetta, saat valita palkinnoista sinulle mieluisimman. Kampanjatuotteita ovat esim. Aqualan L, Ceralan, DeviSol, Favora, Multivita ja Sebamed. Voit keräillä myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Oletko jo tutustunut apteekkimme liikuntapalveluihin?

Myllyn Apteekki tarjoaa erilaisia liikuntapalveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit osallistua pienryhmässä tapahtuvaan valmennukseen tai varata personal trainerin vain itsellesi, tai vaikkapa itsellesi ja kaverillesi.

Lue lisää


Myllyn synttärit

Kauppakeskus Mylly viettää tällä viikolla 18-vuotta! Tervetuloa mukaan juhlahumuun ja hyödyntämään mahtavat synttäritarjouksemme! Muista myös Orionin tuote-esittely lauantaina 19.10. klo 11-17.

Lue lisää


Tervetuloa tutustumaan VENYY-venyttelytankoon!

VENYY on yksinkertainen ja helppokäyttöinen venyttelytanko, joka perustuu tietyn mittaiseen ja painoiseen vipuvarteen, joka passiivisesti venyttää kehosi tärkeimpiä osia yhdellä helpolla liikkeellä.

Lue lisää


Heartbene tuote-esittely

Perjantaina 11.10. apteekissamme on Heartbene-esittely klo 12-18. Heartbene vaikuttaa alentavasti verenpaineeseen ja veren kolesteroliin, sekä edistää sydämen normaalia toimintaa.

Lue lisää


Keskustelu »