Black Week alkaa nyt!

Black Week -tarjoushulinat rantautui kauppakeskukseen ja myös apteekkimme on täynnä mahtavia tarjouksia. Tuotteita on rajoitetut erät, joten ole nopea ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Orionin keräilykampanja on käynnistynyt!

Orionin keräilykampanja on jälleen täällä! Syksyn keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja!

Lue lisää


Myllytys!

Syksyn Myllytys on käynnistynyt tänään ja jatkuu sunnuntaihin 18.9.2022 asti. Tutustu mahtaviin Myllytys-tarjouksiimme verkkokaupassamme sekä paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Varaudu syksyyn vitamiinein

Vitamiineja ja hivenaineita on varmasti tankattu kesän satoa nauttimalla. Auringonvaloa emme valitettavasti voi säilöä. Pimenevien päivien myötä onkin tarpeen varmistua riittävästä D-vitamiinin saannista, kun sitä ei valon vähetessä enää muodostu riittävästi elimistössä.

Lue lisää


Physiomeristä on moneksi!

Physiomer on luonnollinen ratkaisu flunssaan ja nenäongelmiin. Sarjaan kuuluu laaja valikoima luonnollisia (ei lääkeainetta sisältäviä) nenäsuihkeita ja nenähuuhteita sekä aikuisille että lapsille. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.

Lue lisää


Passi, hammasharja ja lääkkeet

Kesä on aikaa, jolloin monilla on erityistä intoa lähteä tutuista ympyröistä ja matkustaa – lähelle tai kauas. Mukaan pakataan kaikki tarpeellinen ja ainahan lomakohteesta saa sitten ostettua unohtuneet tarvikkeet. Joskus kiireessä unohtuvat myös säännöllisesti käytössä olevat lääkkeet. Viimeistään silloin sähköinen resepti osoittautuu kullanarvoiseksi.

Lue lisää


Nauti turvallisesti auringosta

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Punkit ovat taas liikkeellä

Kun lämpötila nousee noin viiteen asteeseen alkavat punkit taas liikkua. Turun saaristo ja rannikkoalueet ovat paikkoja, joissa punkkeja on runsaasti. Suojaa lemmikkisi ja samalla itsesi punkeilta ajoissa!

Lue lisää


Odotettu Orionin keräilykampanja on taas alkanut!

Orionin keräilykampanja on jälleen käynnistynyt! Tänä keväänä keräilyaika on 28.3.2022 – 3.7.2022. Saat leiman jokaisesta normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuotteesta. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, saat valitsemasi tuotelahjan!

Lue lisää


Myllytys on täällä!

Myllytys on saapunut taas kauppakeskukseen! Kevään suurin tarjouskampanja alkaa keskiviikkona 16.3.2022 ja jatkuu sunnuntaihin 20.3.2022 asti. Luvassa perinteiseen tapaan huikeita tarjouksia ja iloista markkinameinikiä!

Lue lisää


Vuodenvaihde tuo tullessaan reseptilääkeostojen alkuomavastuun

Vuoden vaihtuessa alkuomavastuun kerryttäminen alkaa alusta. Myös lääkekorvausten vuosiomavastuu nollautuu. Alkuomavastuu on tänä vuonna jälleen 50 euroa ja vuosiomavastuu on 592,16 euroa.

Lue lisää


Nutridrink-tuotteet ja ruokavaliohoito

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio on tärkeää koko elämän ajan. Sairaudet voivat johtaa vajaaravitsemukseen, jos energiaa, proteiinia ja muita ravintoaineita ei saada riittävästi. Moni ikäihminen saa kuitenkin liian vähän proteiinia.

Lue lisää


Palvelemme myös vuodenvaihteessa!

Olemme avoinna uudenvuodenaattona 31.12. klo 8-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2022 klo 10-19. Voit asioida kätevästi myös verkkoapteekissamme! Verkossa sinua palvelevat samat tutut farmaseutit kuin paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Talvi-iho kaipaa seerumia

Seerumi on tehotiiviste, joka sisältää suuremman pitoisuuden vaikuttavia aineita kuin päivä- tai yövoiteet. Tiivisteen aktiiviset aineet on pilkottu pieniksi molekyyleiksi, jolloin ne pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Seerumin käyttö tehostaa kasvovoiteen imeytymistä ihoon.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri!

Orionin keräilykampanjasta saat upeat lahjat pukinkonttiin! Osta Orionia, kerää kuusi leimaa tai koodia ja valitse mieleisesi tuotelahja – saat sen heti mukaan apteekistamme.

Lue lisää


Apteekki palvelee joulunaikana

”Jouluna ei ehdi sairastaa”, sanoo moni asiakas, mutta ostaa kuitenkin varmuuden vuoksi lääkekaappiin itsehoitolääkettä. Varsinkin närästys- ja allergialääkkeiden hyllyjä täytetään ennen joulua tavallista useammin. Myllyn Apteekki on joulunaikaan 29.11. – 23.12.2021 avoinna joka päivä klo 21 asti.

Lue lisää


Keskustelu »