ValikkoValikko

Palvelemme riskiryhmiä arkiaamuisin klo 8-9

Riskiryhmien on hyvä hoitaa apteekkiostokset verkkoapteekkimme kautta. Mikäli etäasiointi ei ole mahdollista, olemme varanneet arkiaamuisin ensimmäisen tunnin klo 8-9 riskiryhmien palvelemiseen.

Lue lisää


Aloitamme reseptilääkkeiden kotiinkuljetuspalvelun riskiryhmille!

Vallitsevan tilanteen vuoksi riskiryhmien apteekkiasiointi on vaikeutunut. Haluamme helpottaa reseptilääkkeiden hankkimista aloittamalla reseptilääkeiden kotiinkuljetuspalvelun riskiryhmille! Toimitamme reseptilääketilaukset kotiovellesi 10 kilometrin säteellä Myllyn Apteekista. Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on 10 euroa.

Lue lisää


Ethän tule flunssaisena apteekkiin!

Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, jotta muut asiakkaat ja apteekin henkilökunta välttyvät mahdolliselta koronavirustartunnalta. Flunssaoireita potevien asiakkaiden kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

Lue lisää


Kipu- ja kuumelääkkeiden saatavuus ei ole uhattuna

Kipu- ja kuumelääkkeiden kova kysyntä on aiheuttanut sen, että apteekkimme särkylääkehyllyt ovat saattaneet olla hetkellisesti vajaita, mutta täydennämme hyllyjä sitä mukaa kun tavaraa saapuu apteekkiimme.

Lue lisää


Palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaan

Palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaisesti ja seuraamme koronavirus-tilanteen kehittymistä. Apteekkimme on auki ma-pe 9-21, la 9-19 ja su 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Myllytys on pian täällä!

Perinteinen kevään Myllytys on taas alkanut! Tartu supertajouksiin niin kauan kuin tuotteita riittää. Mahtavien tarjousten ohella luvassa myös tuote-esittelyitä sekä rentoa markkinatunnelmaa!

Lue lisää


IDUN Minerals -tuotteet nyt saatavilla verkkoapteekistamme!

Suosittu IDUN Minerals -kosmetiikkasarjan tuotteita on vihdoinkin saatavilla myös verkkoapteekistamme. Naistenpäivän kunniaksi tarjoamme kaikki IDUN Minerals -tuotteet -15% tarjouksella sunnuntaihin 8.3. asti!

Lue lisää


Astma-teemapäivä 27.2. Raision terveyskeskuksessa

Onko astma hallinnassa? Tule Raision terveyskeskukseen testaamaan keuhkojesi kunto torstaina 27.2. klo 12 – 15.30. Tuolloin paikalla ovat asiantuntijat vastaamassa kysymyksiin ja testaamassa astamaatikkojen hoitotasapainoa ilmaiseksi ja ilman ajanvarausta.

Lue lisää


Kotimaiset Puro silmien kostutustuotteet nyt saatavilla!

Kotimainen Puro-tuoteperhe sisältää neljä erilaista tuotetta, jotka on tarkoitettu kuivien silmien hoitoon. Suomessa valmistettu Puro on puhdas – tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita ja sopivat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Lue lisää


Diabetespäivä 18.1. klo 10-16

Vietämme apteekissamme diabetespäivää lauantaina 18.1. klo 10-16. Ohjelmassa on ilmainen verenpaineen ja verensokerin mittaus, diabetesriskitestejä ja lisäksi esittelemme apteekkimme liikuntapalveluita.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri!

Orionin supersuosittu keräilykampanja jatkuu tammikuun loppuun asti joten vielä ehdit hienosti mukaan keräilemään! Tammikuussa käynnistyy keräilykampanjan loppukiri ja tammikuun ajan saatkin tuotelahjan heti mukaan apteekistamme!

Lue lisää


Apteekkimme on avoinna loppiaisena klo 10-21

Palvelemme loppiaisena klo 10-21. Muistahan että verkkopateekkimme on aina avoinna. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää


Lääkekatto on tänä vuonna 577,66 euroa

Vuonna 2020 lääkekorvausten vuosiomavastuu on 577,66 euroa. Kun vuosiomavastuu ylittyy, asiakas maksaa loppuvuoden ajan jokaisesta korvattavasta lääkevalmisteesta vain 2,50 euron omavastuun.

Lue lisää


Palvelemme uutenavuotena!

Uutenavuotena apteekkimme on auki joka päivä. Uudenvuodenaattona 31.12.2019 palvelemme klo 9-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2020 olemme avoinna klo 10-21.

Lue lisää


Joulunajan aukioloaikamme

Palvelemme jouluaattona 24.12. klo 9-13. Joulupäivänä apteekkimme on suljettu, mutta avaamme ovemme jälleen tapaninpäivänä 26.12. klo 10-19.

Lue lisää


Tule ilmaiseen hiuspohjan kuvaukseen!

Kärsitkö hiustenlähdöstä, -ohenemisesta tai hiuspohjan ongelmista? Perjantaina 20.12. klo 11-17 apteekkimme tulee Mark Birchin edustaja tekemään hiuspohjan kuvauksia ja esittelemään Mark Birch -hiustuotteita. Tule veloituksetta kuvauttamaan hiuspohjasi mikroskoopilla, saat analyysin ja hoito-ohjeet. Varaa aika niin varmistat paikkasi hiuspohjan kuvaukseen!

Lue lisää


Keskustelu »