Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Voi hyvin ja nauti kesän askareista!

Kesäpuuhien lomassa on toivottavasti aikaa huolehtia myös terveydestä ja esimerkiksi varata aika vuosikontrolliin ja tarkistaa ovatko tarpeelliset rokotukset voimassa. Lue apteekkarin kesätervehdys!

Lue lisää


Oletko jo tutustunut Perskindol-tuoteperheeseen?

Perskindol-tuoteperheestä löydät apua lihas- ja nivelkipuihin sekä lihasjumeihin. Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli, joka viilentää ja rauhoittaa välittömästi, minkä jälkeen seuraa lämmön tunne. Perskindol Thermo Hot Gel on puolestaan tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin. Geeli lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista.

Lue lisää


Myllytys 12. – 16.5.

Myllytys käynnistyi tänään! Tule mukaan ja koe Myllytyksen uudistunut ilme, ja nappaa samalla parhaat tarjoukset päätä! Palvelemme myös helatorstaina 13.5., joka osuu tänä vuonna Myllytyksen keskelle. Katso kaikki Myllytyksen huipputarjouksemme verkkokaupastamme!

Lue lisää


Tuotelahja heti mukaan toukokuussa!

Nyt saat Orionin keräilykampanjasta tuotelahjan heti mukaan! Tule apteekkiimme, osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta ja valitse tuotelahjasi. Heti mukaan -palvelu nyt myös mobiilikeräilijöille!

Lue lisää


Katse kesään ja allergiakauteen

Jatkuva vesinuha, tukkoisuus, aivastelu, kurkun ja silmien kutina sekä hiekkaisuuden tunne silmissä ovat tyypillisiä allergian oireita. Allergiaoireiden ehkäisy kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen niiden oletettua alkamista. Allergisen kannattaa panostaa myös hyvään lääkkeettömään hoitoon, kuten nenän huuhteluun.

Lue lisää


Palvelemme vappuna!

Apteekkimme on avoinna myös vappuna. Vapun aattona 30.4. palvelemme klo 8-19 ja vappupäivänä 1.5. klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Muista suojautua auringolta!

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Ennakointi kannattaa

Etsiskelin yhtenä iltana kodin lääkekaapista kipuvoidetta, jolla olisin hoitanut kipeytynyttä nilkkaani. Vajaita tuubeja löytyi useita, mutta uusimmankin sisältö oli vanhentunut heinäkuussa 2020. Tuli siis todistettua, että suutarin lapsella ei ole kenkiä.

Lue lisää


Kevään keräilykampanja on alkanut!

Orionin keräilykampanja on varma kevään merkki! Keväinen keräilykampanja alkaa 29.3.2021 ja jatkuu 4.7.2021 asti. Kampanja toimii kuten ennenkin: kun ostat vähintään 9 euron hintaisen kampanjatuotteen, saat leiman keräilykorttiin. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, voit valita houkuttelevista keräilypalkinnoista mieluisimman.

Lue lisää


Palvelemme pääsiäisenä joka päivä

Palvelemme pääsiäisen aikaan joka päivä klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös kätevästi verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Kevät on täällä ja niin ovat punkitkin!

Kun lämpötila nousee noin viiteen asteeseen alkavat punkit taas liikkua. Turun saaristo ja rannikkoalueet ovat paikkoja, joissa punkkeja on runsaasti. Suomessa puutiaisvälitteisten sairauksien merkittävimmät levittäjät ovat tavallinen puutiainen eli ”punkki” ja taiga- eli siperianpuutiainen. Suojaa lemmikkisi ja samalla itsesi punkeilta ajoissa!

Lue lisää


Vinkit turvalliseen apteekkiasiointiin

Me täällä Myllyn Apteekissa teemme kaikkemme että asioiminen meillä olisi helppoa ja turvallista. Voit hoitaa apteekkiostoksesi myös kätevästi verkkopateekissa. Valittavanasi on useita erilaisia toimitustapoja!

Lue lisää


Souvenaid hidastaa varhaisen Alzheimerin taudin etenemistä

Terveellisellä, ravitsemuksellisesti täysipainoisella ruokavaliolla on tärkeä merkitys koko elämän ajan. Ikääntyessä ja sairastaessa ruokahalu heikkenee ja aineenvaihdunta hidastuu. Varsinkin muistisairaan on tärkeä saada ravinnosta tarpeeksi energiaa, mutta myös ravinnon laadulla on merkitystä.

Lue lisää


Näin tilaat reseptilääkkeet verkkoapteekistamme

Tiesitkö että voit tilata verkkoapteekistamme myös reseptilääkkeesi? Tilaamista varten sinun tulee ensin kirjautua verkkoapteekkiimme tai luoda itsellesi tunnukset.

Lue lisää


Uusi vuosi tuo tullessaan jälleen reseptilääkeostojen alkuomavastuun

Vuoden vaihtuessa alkuomavastuu tulee jälleen maksettavaksi. Myös vuosiomavastuun, eli lääkekaton, kerryttäminen alkaa alusta. Tutustu vuoden 2021 kelakorvauksiin!

Lue lisää


Vuodenvaihteen aukioloaikamme

Palvelemme vuodenvaihteessa joka päivä! Uudenvuodenaattona 31.12. olemme avoinna klo 8-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 palvelemme klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme! Verkossa sinua palvelevat samat tutut farmaseutit kuin paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Keskustelu »