ValikkoValikko

Joulun alla aukioloaikamme laajenevat!

Kauppakeskus Myllyssä vietetään sunnuntaina 17.11. perinteistä joulunavausta ja samalla aukioloaikamme laajenevat. Palvelemme joulun alla 16.11. – 22.12. joka päivä klo 21 asti, myös viikonloppuisin!

Lue lisää


IDUN Minerals -meikkipäivä 15.11.

Tervetuloa tutustumaan IDUN Minerals -mineraalimeikkisarjaan asiantuntijan opastuksella perjantaina 15.11. klo 14-18! Nyt kannattaa tulla kysymään vinkkejä raikkaaseen arkimeikkiin sekä joulukauden juhlameikkiin. Kaikki IDUN Minerals -tuotteet -15% tarjouksella 15. – 17.11.! Tarjous voimassa 15. – 17.11.2019.

Lue lisää


Palvelemme isänpäivänä 10.11. klo 10-19

Meiltä löydät lahjat isälle! Yllätä isä terveyden ja hyvinvoinnin lahjalla, esim. laadukkaalla apteekkikosmetiikalla. Ehdit viimehetken lahjaostoksille vaikka vielä isänpäivänä, sillä olemme tuolloin avoinna klo 10-19.

Lue lisää


Orionin keräilykampanja on alkanut!

Suosittu Orionin keräilykampanja on taas käynnistynyt! Kun ostat kuusi vähintään 9 euron hintaista kampanjatuotetta, saat valita palkinnoista sinulle mieluisimman. Kampanjatuotteita ovat esim. Aqualan L, Ceralan, DeviSol, Favora, Multivita ja Sebamed. Voit keräillä myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Oletko jo tutustunut apteekkimme liikuntapalveluihin?

Myllyn Apteekki tarjoaa erilaisia liikuntapalveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit osallistua pienryhmässä tapahtuvaan valmennukseen tai varata personal trainerin vain itsellesi, tai vaikkapa itsellesi ja kaverillesi.

Lue lisää


Myllyn synttärit

Kauppakeskus Mylly viettää tällä viikolla 18-vuotta! Tervetuloa mukaan juhlahumuun ja hyödyntämään mahtavat synttäritarjouksemme! Muista myös Orionin tuote-esittely lauantaina 19.10. klo 11-17.

Lue lisää


Tervetuloa tutustumaan VENYY-venyttelytankoon!

VENYY on yksinkertainen ja helppokäyttöinen venyttelytanko, joka perustuu tietyn mittaiseen ja painoiseen vipuvarteen, joka passiivisesti venyttää kehosi tärkeimpiä osia yhdellä helpolla liikkeellä.

Lue lisää


Heartbene tuote-esittely

Perjantaina 11.10. apteekissamme on Heartbene-esittely klo 12-18. Heartbene vaikuttaa alentavasti verenpaineeseen ja veren kolesteroliin, sekä edistää sydämen normaalia toimintaa.

Lue lisää


Minisun nenäpäiväkampanja 1.10. – 30.11.2019

Ostamalla Minisun-tuotteen tuet maailman lapsia! Jokaisesta 1.10. – 30.11.2019 aikana myydystä Minisun-tuotteesta lahjoitetaan 0,10 € Nenäpäivä-kampanjaan.

Lue lisää


BiON-kosmetiikkailta 1.10.

Tervetuloa Myllyn Apteekkiin Bion-kosmetiikkailtaan tiistaina 1.10.2019 klo 16.00 – 19.30! Tuolloin apteekissamme on paikalla BiON-tuotteiden asiantuntija ja kosmetologi, Terhi. Hän opastaa sinua henkilökohtaisesti valitsemaan sinun ihollesi parhaimmat tuotteet! Varaamalla ajan varmistat että saat yksilöllistä palvelua!

Lue lisää


Myllytys on täällä!

Odotettu Myllytys on taas täällä! Myllytyshulinat käynnistyvät keskiviikkona 11.9.2019 ja jatkuvat sunnuntaihin 15.9. asti. Tutustu mahtaviin tarjouksiimme verkkoapteekissamme. Kannattaa muistaa myös Myllytysviikon tuote-esittelyt apteekissamme!

Lue lisää


Täitä, eikä!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Lue lisää


Liqua Care -pohjallisten esittelypäivä 18.7.

Torstaina 18.7. apteekissamme on Liqua Care -pohjallisten esittely klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan mahtaviin terapeuttisiin pojallisiin!

Lue lisää


Iho ei unohda saamaansa UV-säteilyä

Aurinko on välttämätön tekijä kaiken elollisen olemassaolon kannalta. Kesällä se luo positiivista mieltä, vähentää stressiä ja aktivoi D-vitamiinin synteesiä. Kauniissa auringon valossa ja lämmössä huolet eivät paina, mutta auringonvalo ei ole pelkkä ystävä, vaan sillä on varjopuolensa. Liiallinen UV-säteily vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Iho menettää kimmoisuuttaan, muuttuu kuivaksi ja karheaksi ja siihen tulee värimuutoksia, ryppyjä ja […]

Lue lisää


Palvelemme juhannusaattona 9-14

Palvelemme juhannusaattona 21.6. klo 9-14. Juhannuspäivänä 22.6. olemme suljettu, mutta palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. normaalisti klo 10-19.

Lue lisää


Huuhtelu helpottaa siitepölyallergiaa

Suomessa allergiakausi alkaa yleensä maalis–huhtikuussa lepän ja pähkinä- pensaan kukinnalla. Herkimmät saavat oireita jo tammi–helmikuussa ilmavirtojen kuljettaessa siitepölyä Baltian maista ja Etelä-Euroopasta.

Lue lisää


Keskustelu »