Oletko jo tutustunut Perskindoliin?

Perskindol-tuoteperheestä löydät apua lihas- ja nivelkipuihin sekä lihasjumeihin. Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli ja Perskindol Thermo Hot Gel puolestaan tehokkaasti lämmittävä geeli.

Lue lisää


Taas keräillään!

Supersuosittu Orionin keräilykampanja starttaa verkkoapteekissamme torstaina 28.3.2024! Paikan päällä apteekissa keräilemään pääsee 2.4.2024 alkaen.

Lue lisää


Pääsiäisen aukioloajat

Palvelemme koko pääsiäisen ajan! Muistathan että voit asioida myös kätevästi verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Verenpainemittauspäivä 13.3.

Tervetuloa ilmaiseen verenpainemittaukseen keskiviikkona 13.3.2024 klo 12-16! Mittaukseen voi saapua ilman ajanvarausta.

Lue lisää


Kuiva päänahka ja hilseily

Hilseily on yleinen hiuspohjan ongelma, josta noin 65 % ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä. Taustalla voi olla esimerkiksi jokin ihosairaus, jolloin oireena on usein variseva hilse ja hiuspohjan kutina.

Lue lisää


Noutoautomaatti jälleen toiminnassa

Noutoautomaatti taas käytössä! Noutoautomaatti on muuttanut kauppakeskuksen käytävälle, aivan apteekkimme ulkopuolelle.

Lue lisää


Yli 50 €:n tilauksille ilmainen postitus!

Myllyn Apteekin verkkokaupassa teet kätevästi niin pienet kuin suuremmatkin apteekkiostokset. Valitse vain mieleisesi toimitusvaihtoehto!

Lue lisää


Palvelemme äitienpäivänä

Iloinen henkilökuntamme palvelee äitienpäivänä 10-19. Tervetuloa!

Lue lisää


Eucerin esittelypäivä 20.4.

Tervetuloa mukaan Eucerin-kosmetiikkatuotteiden esittelypäivään torstaina 20.4.2023! Paikalla apteekissamme on edustaja esittelemässä ajankohtaisia Eucerinin kosmetiikkatuotteita klo 13-17. Lisäksi kaikki Eucerin-tuotteet ovat esittelypäivän kunniaksi tarjouksella -15%!

Lue lisää


Joulunajan aukioloajat

Palvelemme joulunalusaikana 23.12.2022 asti joka päivä klo 21 asti: ma-pe 8-21, la 9-21 ja su 10-21. Jouluaattona olemme avoinna klo 9-12 ja joulupäivänä olemme suljettu. Palvelemme jälleen tapaninpäivänä klo 10-19.

Lue lisää


Varaudu syksyyn vitamiinein

Vitamiineja ja hivenaineita on varmasti tankattu kesän satoa nauttimalla. Auringonvaloa emme valitettavasti voi säilöä. Pimenevien päivien myötä onkin tarpeen varmistua riittävästä D-vitamiinin saannista, kun sitä ei valon vähetessä enää muodostu riittävästi elimistössä.

Lue lisää


Physiomeristä on moneksi!

Physiomer on luonnollinen ratkaisu flunssaan ja nenäongelmiin. Sarjaan kuuluu laaja valikoima luonnollisia (ei lääkeainetta sisältäviä) nenäsuihkeita ja nenähuuhteita sekä aikuisille että lapsille. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.

Lue lisää


Passi, hammasharja ja lääkkeet

Kesä on aikaa, jolloin monilla on erityistä intoa lähteä tutuista ympyröistä ja matkustaa – lähelle tai kauas. Mukaan pakataan kaikki tarpeellinen ja ainahan lomakohteesta saa sitten ostettua unohtuneet tarvikkeet. Joskus kiireessä unohtuvat myös säännöllisesti käytössä olevat lääkkeet. Viimeistään silloin sähköinen resepti osoittautuu kullanarvoiseksi.

Lue lisää


Nauti turvallisesti auringosta

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Punkit ovat taas liikkeellä

Kun lämpötila nousee noin viiteen asteeseen alkavat punkit taas liikkua. Turun saaristo ja rannikkoalueet ovat paikkoja, joissa punkkeja on runsaasti. Suojaa lemmikkisi ja samalla itsesi punkeilta ajoissa!

Lue lisää


Nutridrink-tuotteet ja ruokavaliohoito

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio on tärkeää koko elämän ajan. Sairaudet voivat johtaa vajaaravitsemukseen, jos energiaa, proteiinia ja muita ravintoaineita ei saada riittävästi. Moni ikäihminen saa kuitenkin liian vähän proteiinia.

Lue lisää


Keskustelu »