Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Ennakointi kannattaa

Etsiskelin yhtenä iltana kodin lääkekaapista kipuvoidetta, jolla olisin hoitanut kipeytynyttä nilkkaani. Vajaita tuubeja löytyi useita, mutta uusimmankin sisältö oli vanhentunut heinäkuussa 2020. Tuli siis todistettua, että suutarin lapsella ei ole kenkiä.

Lue lisää


Kevään keräilykampanja on alkanut!

Orionin keräilykampanja on varma kevään merkki! Keväinen keräilykampanja alkaa 29.3.2021 ja jatkuu 4.7.2021 asti. Kampanja toimii kuten ennenkin: kun ostat vähintään 9 euron hintaisen kampanjatuotteen, saat leiman keräilykorttiin. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, voit valita houkuttelevista keräilypalkinnoista mieluisimman.

Lue lisää


Palvelemme pääsiäisenä joka päivä

Palvelemme pääsiäisen aikaan joka päivä klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös kätevästi verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Kevät on täällä ja niin ovat punkitkin!

Kun lämpötila nousee noin viiteen asteeseen alkavat punkit taas liikkua. Turun saaristo ja rannikkoalueet ovat paikkoja, joissa punkkeja on runsaasti. Suomessa puutiaisvälitteisten sairauksien merkittävimmät levittäjät ovat tavallinen puutiainen eli ”punkki” ja taiga- eli siperianpuutiainen. Suojaa lemmikkisi ja samalla itsesi punkeilta ajoissa!

Lue lisää


Vinkit turvalliseen apteekkiasiointiin

Me täällä Myllyn Apteekissa teemme kaikkemme että asioiminen meillä olisi helppoa ja turvallista. Voit hoitaa apteekkiostoksesi myös kätevästi verkkopateekissa. Valittavanasi on useita erilaisia toimitustapoja!

Lue lisää


Souvenaid hidastaa varhaisen Alzheimerin taudin etenemistä

Terveellisellä, ravitsemuksellisesti täysipainoisella ruokavaliolla on tärkeä merkitys koko elämän ajan. Ikääntyessä ja sairastaessa ruokahalu heikkenee ja aineenvaihdunta hidastuu. Varsinkin muistisairaan on tärkeä saada ravinnosta tarpeeksi energiaa, mutta myös ravinnon laadulla on merkitystä.

Lue lisää


Näin tilaat reseptilääkkeet verkkoapteekistamme

Tiesitkö että voit tilata verkkoapteekistamme myös reseptilääkkeesi? Tilaamista varten sinun tulee ensin kirjautua verkkoapteekkiimme tai luoda itsellesi tunnukset.

Lue lisää


Uusi vuosi tuo tullessaan jälleen reseptilääkeostojen alkuomavastuun

Vuoden vaihtuessa alkuomavastuu tulee jälleen maksettavaksi. Myös vuosiomavastuun, eli lääkekaton, kerryttäminen alkaa alusta. Tutustu vuoden 2021 kelakorvauksiin!

Lue lisää


Vuodenvaihteen aukioloaikamme

Palvelemme vuodenvaihteessa joka päivä! Uudenvuodenaattona 31.12. olemme avoinna klo 8-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2021 palvelemme klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme! Verkossa sinua palvelevat samat tutut farmaseutit kuin paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Kuivuus voi vaivata koko kroppaa

Iän myötä voi moni kohta kropassa alkaa tuntumaan kuivalta ja hauraalta. Kuivuus voi koskettaa myös nuorempia ihmisiä. Vaivojen kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hakea apua omasta apteekista.

Lue lisää


Apteekit ottavat lääkejätteet vastaan maksutta

Lääkejätteet ovat vaarallista jätettä eikä niitä saa laittaa tavallisen jätteen sekaan tai kaataa viemäriin. Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on järjestänyt lääkejätteiden keräyksen apteekkeihin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo palauttaa kodin vanhentuneet lääkkeet oikeaan osoitteeseen. Apteekit ottavat lääkejätteet vastaan maksutta.

Lue lisää


Osta hyvää, kerää kaunista

Orionin keräilykampanja on käynnissä apteekissamme! Kun ostat kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, voit valita laadukkaan tuotelahjan tai aineettoman lahjan Itämeren hyväksi. Syksyn 2020 keräilykampanja on käynnissä koko loppuvuoden, alkaen 28. syyskuuta ja jatkuen aina tammikuun alkuun 3.1.2021 asti.

Lue lisää


Talvea kohti rauhallisin mielin

Lue apteekkarin syystervehdys! Alkanut syksy herättää ajatuksia parhaimman mahdollisen lääkehoidon toteutumisesta sekä koronapandemiasta, joka koskettaa kaikkia maapallon ihmisiä tavalla tai toisella.

Lue lisää


Tule mukaan Myllytykseen!

Myllytyshulinat käynnistyvät taas keskiviikkona 9.9.2020 ja jatkuvat sunnuntaihin 13.9. asti. Luvassa mahtavia tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Tule mukaan ja osta omat suosikkituotteesi ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Täitä, eikä!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Lue lisää


Keräilykampanjan loppurutistus – lahja heti mukaan apteekista!

Vielä ehdit mukaan Orionin keräilykampanjaan! Keräilyaikaa on heinäkuun loppuun asti. Tiesitkö että nyt heinäkuussa saat tuotelahjasi heti mukaan apteekistamme? Tule hyvinvoinnin ostoksille, kerää kuusi leimaa ja valitse yksi upeista palkinnoista!

Lue lisää


Keskustelu »