ValikkoValikko

Osta hyvää, kerää kaunista

Orionin keräilykampanja on käynnissä apteekissamme! Kun ostat kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, voit valita laadukkaan tuotelahjan tai aineettoman lahjan Itämeren hyväksi. Syksyn 2020 keräilykampanja on käynnissä koko loppuvuoden, alkaen 28. syyskuuta ja jatkuen aina tammikuun alkuun 3.1.2021 asti.

Lue lisää


Talvea kohti rauhallisin mielin

Lue apteekkarin syystervehdys! Alkanut syksy herättää ajatuksia parhaimman mahdollisen lääkehoidon toteutumisesta sekä koronapandemiasta, joka koskettaa kaikkia maapallon ihmisiä tavalla tai toisella.

Lue lisää


Tule mukaan Myllytykseen!

Myllytyshulinat käynnistyvät taas keskiviikkona 9.9.2020 ja jatkuvat sunnuntaihin 13.9. asti. Luvassa mahtavia tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Tule mukaan ja osta omat suosikkituotteesi ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Täitä, eikä!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Lue lisää


Keräilykampanjan loppurutistus – lahja heti mukaan apteekista!

Vielä ehdit mukaan Orionin keräilykampanjaan! Keräilyaikaa on heinäkuun loppuun asti. Tiesitkö että nyt heinäkuussa saat tuotelahjasi heti mukaan apteekistamme? Tule hyvinvoinnin ostoksille, kerää kuusi leimaa ja valitse yksi upeista palkinnoista!

Lue lisää


Muista suojautua auringolta!

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjassa tänä keväänä myös aineeton lahja!

Kevätauringon alkaessa paistaa, myös Orionin itsehoitotuotteiden keräilykampanja on jälleen täällä! Keräilyaika alkaa 27.4.2020 ja jatkuu 31.7.2020 asti. Tällä kertaa keräilykampanja kannustaa myös hyviin tekoihin. Voit suojella Itämerta valitsemalla keräilykampanjassa aineettoman lahjan, joka ohjataan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla voidaan poistaa Itämerestä 40 kg sinilevää.

Lue lisää


Palvelemme vappuna!

Apteekkimme on avoinna myös vappuna. Vapun aattona 30.4. palvelemme klo 8-19 ja vappupäivänä 1.5. klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Katse kesään ja allergiakauteen

Jatkuva vesinuha, tukkoisuus, aivastelu, kurkun ja silmien kutina sekä hiekkaisuuden tunne silmissä ovat tyypillisiä allergian oireita. Allergiaoireiden ehkäisy kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen niiden oletettua alkamista. Allergisen kannattaa panostaa myös hyvään lääkkeettömään hoitoon, kuten nenän huuhteluun.

Lue lisää


Lähtölaskenta keräilykampanjaan alkaa!

Keväinen Orionin keräilykampanja alkaa 27.4.2020! Tänä keväänä keräillään Marimekkoa ja uutuutena palkinnoksi voi valita myös aineettoman lahjan:  Keräilykampanjassa Itämerta voi suojella valitsemalla tuotelahjan sijaan aineettoman lahjan, joka ohjataan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla voidaan poistaa Itämerestä 40 kg sinilevää.

Lue lisää


Reseptilääkkeiden kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelumme on saanut paljon hyvää palautetta ja palvelulle on ollut kysyntää. Siksi päätimme laajentaa kotiinkuljetuspalvelua koskemaan riskiryhmien lisäksi kaikkia asiakkaitamme! Toimitamme reseptilääketilaukset kotiovellesi 10 kilometrin säteellä Myllyn Apteekista.

Lue lisää


Näin tilaat reseptilääkkeet verkkoapteekistamme

Tiesitkö että voit tilata verkkoapteekistamme myös reseptilääkkeesi? Tilaamista varten sinun tulee ensin kirjautua verkkoapteekkiimme, tai jos olet uusi asiakas, luo itsellesi tunnukset. Ennen ensimmäistä reseptilääketilaustasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Katso myös opasvideo!

Lue lisää


Palvelemme pääsiäisenä joka päivä klo 10-19

Pääsiäisen aikaan 10.- 13.4.2020 apteekkiimme palvelee joka päivä klo 10-19. Lisäksi jatkamme arkiaamujen laajennettuja aukioloaikojamme. Avaamme arkisin jo klo 8, ja arkiaaujen ensimmäinen tunti on varattu riskiryhmien asiointiin.

Lue lisää


Palvelemme riskiryhmiä arkiaamuisin klo 8-9

Riskiryhmien on hyvä hoitaa apteekkiostokset verkkoapteekkimme kautta. Mikäli etäasiointi ei ole mahdollista, olemme varanneet arkiaamuisin ensimmäisen tunnin klo 8-9 riskiryhmien palvelemiseen.

Lue lisää


Aloitamme reseptilääkkeiden kotiinkuljetuspalvelun!

Vallitsevan tilanteen vuoksi riskiryhmien apteekkiasiointi on vaikeutunut. Haluamme helpottaa reseptilääkkeiden hankkimista aloittamalla reseptilääkeiden kotiinkuljetuspalvelun riskiryhmille! Toimitamme reseptilääketilaukset kotiovellesi 10 kilometrin säteellä Myllyn Apteekista. Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on 10 euroa.

Lue lisää


Ethän tule flunssaisena apteekkiin!

Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, jotta muut asiakkaat ja apteekin henkilökunta välttyvät mahdolliselta koronavirustartunnalta. Flunssaoireita potevien asiakkaiden kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

Lue lisää


Keskustelu »