ValikkoValikko

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT TILATA RESEPTILÄÄKKEET MYÖS VERKKOAPTEEKISTA?

Myllyn Apteekin verkkoapteekista tilaat myös reseptilääkkeet vaivattomasti − katso alla olevalta videolta ohjeet tilauksen tekemiseen!

Toimitusvaihtoehtoja verkkokauppatilaukselle on useita; tilaa tuotteet kätevästi Myllyn Apteekista noudettavaksi, noutoautomaattiin Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteyteen, pakettina lähipostiisi tai SmartPost-pakettiautomaattiin.

MITEN VERKKOAPTEEKKI TOIMII? KATSO VIDEO!

Myllyn Apteekin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuotteita hyvinvointisi tueksi.

Toimitusvaihtoehtoja verkkokauppatilaukselle on useita; tilaa tuotteet kätevästi Myllyn Apteekista noudettavaksi, noutoautomaattiin Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteyteen, pakettina lähipostiisi tai SmartPost-pakettiautomaattiin.

Katso alta video verkkokauppatilauksen tekemisestä!

 

TEE TILAUS NOUTOAUTOMAATTIIN, SAAT -15 % TILAUKSESTASI!

Myllyn Apteekin verkkokaupasta tilaukset nyt myös noutoautomaattiin, joka löytyy Myllyn Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteydestä. Maaliskuun ajan saat tilauksesta -15 %, kun toimitustapana on noutoautomaatti! Alennus lisätään automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Lue lisää »

APTEEKKIOSTOKSET KÄTEVÄSTI NOUTOAUTOMAATTIIN, PRISMAN KAUPPAKASSIN NOUTOPISTEEN YHTEYTEEN!

Olemme avanneet verkkokauppatilausten uudeksi toimitustavaksi noutoautomaatin, joka sijaitsee kätevästi Myllyn Prisman Kauppakassin noutopisteen yhteydessä. Voit noutaa apteekkiostoksesi, myös reseptilääkkeet noutopisteen aukioloaikojen puitteissa, silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Lue lisää »

HUIPPUSUOSITTUJA LÖWENGRIP CARE & COLOR-KAUNEUDENHOITOTUOTTEITA NYT MYÖS MEILTÄ!

Löwengrip Care & Color (LCC) on sarja kauneudenhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden ilmastoon. Johtotähtenä LCC:n tuotteille on tasapaino. Koska tuotteet on suunniteltu erittäin hellävaraisiksi, sopivat ne erittäin hyvin niille, joilla on herkkä iho tai päänahka. Tervetuloa tutustumaan!

ALKUOMAVASTUU ON TÄNÄKIN VUONNA 50 EUROA

Vuoden vaihduttua tulee reseptilääkekulujen alkuomavastuu jälleen maksettavaksi. Alkuomavastuu on vuonna 2018 sama kuin vuonna 2017 eli 50 euroa.

Alkuomavastuuta kerryttävät lääkemääräyksellä määrätyt korvausjärjestelmään kuuluvat lääkkeet, kliiniset ravintovalmisteet ja perusvoiteet. Alkuomavastuu kertyy valmisteiden oston yhteydessä ja se voi täyttyä joko yhdestä tai useammasta ostosta riippuen valmisteiden hinnoista. Kelakorvausta saa sen jälkeen, kun alkuomavastuu on täyttynyt.

Alkuomavastuu ei koske alle 18-vuotiaita ja alkuomavastuuta sovelletaankin vasta sen vuoden alusta, jolloin henkilö täyttää 19 vuotta.

Vuosiomavastuu, eli lääkekatto, pysyy myöskin samana kuin viime vuonna eli on 605,13 euroa. Alkuomavastuu kerryttää lääkeostojen vuosiomavastuuta.

Neuvomme mielellämme lisää kelakorvausasioissa, tervetuloa!

Keskustelu »