Noutoautomaatti jälleen toiminnassa

Noutoautomaatti taas käytössä! Noutoautomaatti on muuttanut väliaikaisesti kauppakeskuksen käytävälle, aivan apteekkimme ulkopuolelle.

Lue lisää


Orionin keräilykampanja starttaa jälleen!

Tervetuloa jälleen mukaan keräilemään! Äkkilähtö Orionin keräilykampanjaan käynnistyy verkkoapteekissamme jo torstaina 21.9.2023. Paikan päällä apteekissamme pääset osallistumaan keräilykampanjaan 25.9.2023 alkaen.

Lue lisää


Noutoautomaattimme tilapäisesti poissa käytöstä

Prisman Kauppakassipalvelussa käynnissä olevan remontin vuoksi joudumme väliaikaisesti ottamaan apteekkiimme noutoautomaatin pois käytöstä.

Lue lisää


Myllytys on jälleen täällä!

Syksyn suurin tarjouskampanja, Myllytys, on taas saapunut. Tarjoukset voimassa 13. – 17.9.2023 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Lue lisää


Yli 50 €:n tilauksille ilmainen postitus!

Myllyn Apteekin verkkokaupassa teet kätevästi niin pienet kuin suuremmatkin apteekkiostokset. Valitse vain mieleisesi toimitusvaihtoehto!

Lue lisää


Palvelemme äitienpäivänä

Iloinen henkilökuntamme palvelee äitienpäivänä 10-19. Tervetuloa!

Lue lisää


Eucerin esittelypäivä 20.4.

Tervetuloa mukaan Eucerin-kosmetiikkatuotteiden esittelypäivään torstaina 20.4.2023! Paikalla apteekissamme on edustaja esittelemässä ajankohtaisia Eucerinin kosmetiikkatuotteita klo 13-17. Lisäksi kaikki Eucerin-tuotteet ovat esittelypäivän kunniaksi tarjouksella -15%!

Lue lisää


Taas keräillään!

Orionin keräilykampanja alkaa jälleen! Kampanja käynnistyy paikan päällä apteekeissa maanantaina 27.3.2023, mutta verkkoapteekeissa keräilyn voi aloittaa jo aikaisemmin: verkkoapteekkien äkkilähtö keräilykampanjaan käynnistyy perjantaina 24.3.2023! Luvassa on jälleen upeita keräilypalkintoja.

Lue lisää


Myllytys on taas täällä!

Kevään perinteinen Myllytys on käynnistynyt keskiviikkona 15.3.2023 ja jatkuu aina sunnuntaihin 19.3.2023 asti. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Lue lisää


Joulunajan aukioloajat

Palvelemme joulunalusaikana 23.12.2022 asti joka päivä klo 21 asti: ma-pe 8-21, la 9-21 ja su 10-21. Jouluaattona olemme avoinna klo 9-12 ja joulupäivänä olemme suljettu. Palvelemme jälleen tapaninpäivänä klo 10-19.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri

Vielä ehdit osallistumaan Orionin keräilykampanjaan! Keräilyaikaa on vuoden loppuun, eli 31.12.2022 asti. Keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja!

Lue lisää


Black Week alkaa nyt!

Black Week -tarjoushulinat rantautui kauppakeskukseen ja myös apteekkimme on täynnä mahtavia tarjouksia. Tuotteita on rajoitetut erät, joten ole nopea ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Orionin keräilykampanja on käynnistynyt!

Orionin keräilykampanja on jälleen täällä! Syksyn keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja!

Lue lisää


Myllytys!

Syksyn Myllytys on käynnistynyt tänään ja jatkuu sunnuntaihin 18.9.2022 asti. Tutustu mahtaviin Myllytys-tarjouksiimme verkkokaupassamme sekä paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Varaudu syksyyn vitamiinein

Vitamiineja ja hivenaineita on varmasti tankattu kesän satoa nauttimalla. Auringonvaloa emme valitettavasti voi säilöä. Pimenevien päivien myötä onkin tarpeen varmistua riittävästä D-vitamiinin saannista, kun sitä ei valon vähetessä enää muodostu riittävästi elimistössä.

Lue lisää


Physiomeristä on moneksi!

Physiomer on luonnollinen ratkaisu flunssaan ja nenäongelmiin. Sarjaan kuuluu laaja valikoima luonnollisia (ei lääkeainetta sisältäviä) nenäsuihkeita ja nenähuuhteita sekä aikuisille että lapsille. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.

Lue lisää


Keskustelu »