Vuodenvaihde tuo tullessaan reseptilääkeostojen alkuomavastuun

Vuoden vaihtuessa alkuomavastuun kerryttäminen alkaa alusta. Myös lääkekorvausten vuosiomavastuu nollautuu. Alkuomavastuu on tänä vuonna jälleen 50 euroa ja vuosiomavastuu on 592,16 euroa.

Lue lisää


Nutridrink-tuotteet ja ruokavaliohoito

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio on tärkeää koko elämän ajan. Sairaudet voivat johtaa vajaaravitsemukseen, jos energiaa, proteiinia ja muita ravintoaineita ei saada riittävästi. Moni ikäihminen saa kuitenkin liian vähän proteiinia.

Lue lisää


Palvelemme myös vuodenvaihteessa!

Olemme avoinna uudenvuodenaattona 31.12. klo 8-19 ja uudenvuodenpäivänä 1.1.2022 klo 10-19. Voit asioida kätevästi myös verkkoapteekissamme! Verkossa sinua palvelevat samat tutut farmaseutit kuin paikan päällä apteekissamme.

Lue lisää


Talvi-iho kaipaa seerumia

Seerumi on tehotiiviste, joka sisältää suuremman pitoisuuden vaikuttavia aineita kuin päivä- tai yövoiteet. Tiivisteen aktiiviset aineet on pilkottu pieniksi molekyyleiksi, jolloin ne pääsevät imeytymään syvälle ihoon. Seerumin käyttö tehostaa kasvovoiteen imeytymistä ihoon.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri!

Orionin keräilykampanjasta saat upeat lahjat pukinkonttiin! Osta Orionia, kerää kuusi leimaa tai koodia ja valitse mieleisesi tuotelahja – saat sen heti mukaan apteekistamme.

Lue lisää


Apteekki palvelee joulunaikana

”Jouluna ei ehdi sairastaa”, sanoo moni asiakas, mutta ostaa kuitenkin varmuuden vuoksi lääkekaappiin itsehoitolääkettä. Varsinkin närästys- ja allergialääkkeiden hyllyjä täytetään ennen joulua tavallista useammin. Myllyn Apteekki on joulunaikaan 29.11. – 23.12.2021 avoinna joka päivä klo 21 asti.

Lue lisää


Black Week on täällä!

Perjantaina 26.11. on Black Friday! Tänä vuonna löydät apteekistamme tarjouksia koko viikon ajan. Tarjoukset ovat voimassa 22. – 28.11. tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Osasta tuotteista saatavana vain rajattu erä, joten olethan nopea ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Tuotelahja heti mukaan Orionin keräilykampanjassa!

Nyt kannattaa osallistua Orionin keräilykampanjaan: marraskuun alusta alkaen saat tuotelahjan heti mukaan apteekista kun saat keräilykuponkisi täyteen! Keräilykampanjan ”heti mukaan” -palvelu jatkuu aina kampanjan loppuun, 2.1.2022 asti.

Lue lisää


Myllyn synttärit

Kauppakeskus Myllyn täyttää upeat 20-vuotta! Samalla Mylly lanseeraa uuden visuaalisen ilmeen sekä uuden sloganin “Maailman ihmeellisin raisiolainen kauppakeskus”. Synttäreiden kunniaksi tarjolla myös mahtavia tarjouksia.

Lue lisää


Kielijumppaa lääkenimillä

Nyt kannattaa hetki nauttia syksystä ja ”tankata” voimia talvea varten, sekä kerätä lääkkeet pois kesämökiltä jollei mökki ole talviasuttava. Syksyllä on myös puhututtanut lääkevalmisteet, joiden nimi koostuu lääkeaineen kemiallisesta nimestä ja perässä on valmistajan nimi. Näitä lausuttaessa on kielikin saanut jumppaa. Lue apteekkarin syystervehdys!

Lue lisää


Varaa aika ilmaiseen hiuspohjan kuvaukseen perjantaina 1.10.!

Tule veloituksetta kuvauttamaan hiuspohjasi mikroskoopilla, saat analyysin ja hoito-ohjeet! Perjantaina 1.10. klo 13-18 apteekkimme saapuu Mark Birch -tuotteiden edustaja tekemään hiuspohjan kuvauksia ja esittelemään Mark Birch -hiustuotteita.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan varaslähtö verkkoapteekissa!

Supersuosittu Orionin keräilykampanja on taas täällä! Saat tuotelahjan kuudella keräilyleimalla tai -koodilla. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Ota varaslähtö keräilykampanjaan verkkoapteekissamme jo nyt!

Lue lisää


Myllytys 15. – 19.9.

Myllytys on taas täällä! Syksyn suurin tarjouskampanja alkaa keskiviikkona 15.9. ja jatkuu sunnuntaihin 19.9. asti Luvassa on huikeita tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Löydät huipputarjouksemme verkkokaupastamme sekä paikan päältä apteekistamme. Tarjoukset voimassa 15. – 19.9. tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Lue lisää


Myllytys on pian täällä!

Myllytys käynnistyy tänä syksynä keskiviikkona 15.9. ja jatkuu sunnuntaihin 19.9. asti! Totuttuun tapaan luvassa on huikeita tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Myllytyksen aikaan apteekissamme vierailee Orionin sekä Luonkos-kometiikkatuotteiden edustajat!

Lue lisää


Kuiva päänahka ja hilseily

Hilseily on yleinen hiuspohjan ongelma, josta noin 65 % ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä. Taustalla voi olla esimerkiksi jokin ihosairaus, jolloin oireena on usein variseva hilse ja hiuspohjan kutina.

Lue lisää


Voi hyvin ja nauti kesän askareista!

Kesäpuuhien lomassa on toivottavasti aikaa huolehtia myös terveydestä ja esimerkiksi varata aika vuosikontrolliin ja tarkistaa ovatko tarpeelliset rokotukset voimassa. Lue apteekkarin kesätervehdys!

Lue lisää


Keskustelu »