ValikkoValikko

BiON-kosmetiikkailta 1.10.

Tervetuloa Myllyn Apteekkiin Bion-kosmetiikkailtaan tiistaina 1.10.2019 klo 16.00 – 19.30! Tuolloin apteekissamme on paikalla BiON-tuotteiden asiantuntija ja kosmetologi, Terhi. Hän opastaa sinua henkilökohtaisesti valitsemaan sinun ihollesi parhaimmat tuotteet! Varaamalla ajan varmistat että saat yksilöllistä palvelua!

Lue lisää


Myllytys on täällä!

Odotettu Myllytys on taas täällä! Myllytyshulinat käynnistyvät keskiviikkona 11.9.2019 ja jatkuvat sunnuntaihin 15.9. asti. Tutustu mahtaviin tarjouksiimme verkkoapteekissamme. Kannattaa muistaa myös Myllytysviikon tuote-esittelyt apteekissamme!

Lue lisää


Täitä, eikä!

Täit ovat kiusallinen, mutta tavallinen lapsiperheen vaiva. Taistelu täitä vastaan sujuu jouhevasti kun toimeen tarttuu heti: hoida ensin ihmiset, sitten asunto.

Lue lisää


Liqua Care -pohjallisten esittelypäivä 18.7.

Torstaina 18.7. apteekissamme on Liqua Care -pohjallisten esittely klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan mahtaviin terapeuttisiin pojallisiin!

Lue lisää


Iho ei unohda saamaansa UV-säteilyä

Aurinko on välttämätön tekijä kaiken elollisen olemassaolon kannalta. Kesällä se luo positiivista mieltä, vähentää stressiä ja aktivoi D-vitamiinin synteesiä. Kauniissa auringon valossa ja lämmössä huolet eivät paina, mutta auringonvalo ei ole pelkkä ystävä, vaan sillä on varjopuolensa. Liiallinen UV-säteily vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Iho menettää kimmoisuuttaan, muuttuu kuivaksi ja karheaksi ja siihen tulee värimuutoksia, ryppyjä ja […]

Lue lisää


Palvelemme juhannusaattona 9-14

Palvelemme juhannusaattona 21.6. klo 9-14. Juhannuspäivänä 22.6. olemme suljettu, mutta palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. normaalisti klo 10-19.

Lue lisää


Huuhtelu helpottaa siitepölyallergiaa

Suomessa allergiakausi alkaa yleensä maalis–huhtikuussa lepän ja pähkinä- pensaan kukinnalla. Herkimmät saavat oireita jo tammi–helmikuussa ilmavirtojen kuljettaessa siitepölyä Baltian maista ja Etelä-Euroopasta.

Lue lisää


Sydän­viikko 5. – 12.5.2019

Valtakunnallista sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 5. – 12.5. perheliikunnan teemalla. Perjantaina 10.5. apteekissamme ilmainen verenpainemittaus klo 9-16. Tervetuloa hyödyntämään myös sydänviikon tarjouksemme!

Lue lisää


Kevään poikkeavat aukioloaikamme

Palvelemme äitienpäivänä ja helatorstaina sunnuntain aukioloaikojemme mukaisesti eli 10-19.

Lue lisää


Keräilykampanja on taas täällä!

Orionin suosittu keräilykampanja on taas käynnistynyt! Kun ostat vähintään 9 euron hintaisen kampanjatuotteen, saat leiman keräilykorttiin. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, saat valita itsellesi houkuttelevista keräilypalkinnoista mieluisimman!

Lue lisää


Hoida allergia ajoissa

Allergiakauden tuloon kannattaa varautua ajoissa. Monilla allergialääkkeillä täyden tehon saavuttaminen vie useita päiviä.

Lue lisää


Vapun poikkeavat aukioloaikamme

Vappupäivänä olemme suljettu, mutta vapun jälkeen avaamme ovet jälleen torstaina 2.5. normaalisti klo 9.

Lue lisää


V10 Plus esittelypäivä 25.4.

Ihanien V10 Plus ihonhoitotuotteiden edustaja on paikalla apteekissamme esittelemässä sarjan tuotteita torstaina 25.4. klo 15 – 16.30. Kaikki sarjan tuotteet koko esittelypäivän ajan tarjouksella -15 %!

Lue lisää


Palvelemme myös pääsiäisenä!

Pääset ostoksille myös pääsiäisenä sillä palvelemme koko pääsiäisen ajan. Katso pääsiäisen poikkeavat aukioloaikamme!

Lue lisää


IDUN Minerals -meikkipäivä perjantaina 5.4.2019

Tervetuloa tutustumaan IDUN Minerals -mineraalimeikkisarjaan asiantuntijan opastuksella perjantaina 5.4. klo 14-19! Nyt kannattaa tulla kysymään vinkkejä hehkuvaan kevätmeikkiin sekä kesän juhlameikkiin.

Lue lisää


Punkkikausi lähestyy

Puutiaiset eli tutummin punkit aktivoituvat lämpötilan noustessa plussan puolelle, joten lemmikkien punkkisuojaukseen on hyvä ryhtyä ajoissa. Nyt on hyvä aika huolehtia ihmisten punkkirokotteet kuntoon.

Lue lisää


Keskustelu »