Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Kielijumppaa lääkenimillä

Nyt kannattaa hetki nauttia syksystä ja ”tankata” voimia talvea varten, sekä kerätä lääkkeet pois kesämökiltä jollei mökki ole talviasuttava. Syksyllä on myös puhututtanut lääkevalmisteet, joiden nimi koostuu lääkeaineen kemiallisesta nimestä ja perässä on valmistajan nimi. Näitä lausuttaessa on kielikin saanut jumppaa. Lue apteekkarin syystervehdys!

Lue lisää


Varaa aika ilmaiseen hiuspohjan kuvaukseen perjantaina 1.10.!

Tule veloituksetta kuvauttamaan hiuspohjasi mikroskoopilla, saat analyysin ja hoito-ohjeet! Perjantaina 1.10. klo 13-18 apteekkimme saapuu Mark Birch -tuotteiden edustaja tekemään hiuspohjan kuvauksia ja esittelemään Mark Birch -hiustuotteita.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan varaslähtö verkkoapteekissa!

Supersuosittu Orionin keräilykampanja on taas täällä! Saat tuotelahjan kuudella keräilyleimalla tai -koodilla. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Ota varaslähtö keräilykampanjaan verkkoapteekissamme jo nyt!

Lue lisää


Myllytys 15. – 19.9.

Myllytys on taas täällä! Syksyn suurin tarjouskampanja alkaa keskiviikkona 15.9. ja jatkuu sunnuntaihin 19.9. asti Luvassa on huikeita tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Löydät huipputarjouksemme verkkokaupastamme sekä paikan päältä apteekistamme. Tarjoukset voimassa 15. – 19.9. tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Lue lisää


Myllytys on pian täällä!

Myllytys käynnistyy tänä syksynä keskiviikkona 15.9. ja jatkuu sunnuntaihin 19.9. asti! Totuttuun tapaan luvassa on huikeita tarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Myllytyksen aikaan apteekissamme vierailee Orionin sekä Luonkos-kometiikkatuotteiden edustajat!

Lue lisää


Kuiva päänahka ja hilseily

Hilseily on yleinen hiuspohjan ongelma, josta noin 65 % ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä. Taustalla voi olla esimerkiksi jokin ihosairaus, jolloin oireena on usein variseva hilse ja hiuspohjan kutina.

Lue lisää


Voi hyvin ja nauti kesän askareista!

Kesäpuuhien lomassa on toivottavasti aikaa huolehtia myös terveydestä ja esimerkiksi varata aika vuosikontrolliin ja tarkistaa ovatko tarpeelliset rokotukset voimassa. Lue apteekkarin kesätervehdys!

Lue lisää


Oletko jo tutustunut Perskindol-tuoteperheeseen?

Perskindol-tuoteperheestä löydät apua lihas- ja nivelkipuihin sekä lihasjumeihin. Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli, joka viilentää ja rauhoittaa välittömästi, minkä jälkeen seuraa lämmön tunne. Perskindol Thermo Hot Gel on puolestaan tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin. Geeli lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista.

Lue lisää


Myllytys 12. – 16.5.

Myllytys käynnistyi tänään! Tule mukaan ja koe Myllytyksen uudistunut ilme, ja nappaa samalla parhaat tarjoukset päätä! Palvelemme myös helatorstaina 13.5., joka osuu tänä vuonna Myllytyksen keskelle. Katso kaikki Myllytyksen huipputarjouksemme verkkokaupastamme!

Lue lisää


Tuotelahja heti mukaan toukokuussa!

Nyt saat Orionin keräilykampanjasta tuotelahjan heti mukaan! Tule apteekkiimme, osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta ja valitse tuotelahjasi. Heti mukaan -palvelu nyt myös mobiilikeräilijöille!

Lue lisää


Katse kesään ja allergiakauteen

Jatkuva vesinuha, tukkoisuus, aivastelu, kurkun ja silmien kutina sekä hiekkaisuuden tunne silmissä ovat tyypillisiä allergian oireita. Allergiaoireiden ehkäisy kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen niiden oletettua alkamista. Allergisen kannattaa panostaa myös hyvään lääkkeettömään hoitoon, kuten nenän huuhteluun.

Lue lisää


Palvelemme vappuna!

Apteekkimme on avoinna myös vappuna. Vapun aattona 30.4. palvelemme klo 8-19 ja vappupäivänä 1.5. klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Muista suojautua auringolta!

Hyvä aurinkosuojatuote antaa suojaa sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Kasvoilla kannattaa käyttää erilaista aurinkovoidetta kuin vartalolla, etenkin jos iho on herkkä, rasvoittuva tai epäpuhdas.

Lue lisää


Ennakointi kannattaa

Etsiskelin yhtenä iltana kodin lääkekaapista kipuvoidetta, jolla olisin hoitanut kipeytynyttä nilkkaani. Vajaita tuubeja löytyi useita, mutta uusimmankin sisältö oli vanhentunut heinäkuussa 2020. Tuli siis todistettua, että suutarin lapsella ei ole kenkiä.

Lue lisää


Kevään keräilykampanja on alkanut!

Orionin keräilykampanja on varma kevään merkki! Keväinen keräilykampanja alkaa 29.3.2021 ja jatkuu 4.7.2021 asti. Kampanja toimii kuten ennenkin: kun ostat vähintään 9 euron hintaisen kampanjatuotteen, saat leiman keräilykorttiin. Kun olet kerännyt kuusi leimaa, voit valita houkuttelevista keräilypalkinnoista mieluisimman.

Lue lisää


Palvelemme pääsiäisenä joka päivä

Palvelemme pääsiäisen aikaan joka päivä klo 10-19. Muistathan että voit asioida myös kätevästi verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Keskustelu »