Kuiva päänahka ja hilseily

Hilseily on yleinen hiuspohjan ongelma, josta noin 65 % ihmisistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä. Taustalla voi olla esimerkiksi jokin ihosairaus, jolloin oireena on usein variseva hilse ja hiuspohjan kutina.

Lue lisää


Joulunajan aukioloaikamme

Apteekkimme on avoinna jouluaattona 24.12. klo 9-12 ja joulupäivä 25.12. olemme suljettu. Palvelemme jälleen tapaninpäivänä 26.12. klo 10-19. Rauhallista joulu!

Lue lisää


Palvelemme pyhäinpäivänä 4.11.

Pyhäinpäivää vietetään lauantaina 4.11.2023. Apteekkimme palvelee pyhäinpäivänä klo 10-19. Muistathan että voit asioida kätevästi myös verkkoapteekissamme!

Lue lisää


Noutoautomaatti jälleen toiminnassa

Noutoautomaatti taas käytössä! Noutoautomaatti on muuttanut kauppakeskuksen käytävälle, aivan apteekkimme ulkopuolelle.

Lue lisää


Orionin keräilykampanja starttaa jälleen!

Tervetuloa jälleen mukaan keräilemään! Syksy toi tullessaan Orionin Keräilykampanjan sekä upeat tuotelahjat! Keräilyaikaa on vuoden loppuun asti, eli 31.12.2023 saakka.

Lue lisää


Noutoautomaattimme tilapäisesti poissa käytöstä

Prisman Kauppakassipalvelussa käynnissä olevan remontin vuoksi joudumme väliaikaisesti ottamaan apteekkiimme noutoautomaatin pois käytöstä.

Lue lisää


Myllytys on jälleen täällä!

Syksyn suurin tarjouskampanja, Myllytys, on taas saapunut. Tarjoukset voimassa 13. – 17.9.2023 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Lue lisää


Yli 50 €:n tilauksille ilmainen postitus!

Myllyn Apteekin verkkokaupassa teet kätevästi niin pienet kuin suuremmatkin apteekkiostokset. Valitse vain mieleisesi toimitusvaihtoehto!

Lue lisää


Palvelemme äitienpäivänä

Iloinen henkilökuntamme palvelee äitienpäivänä 10-19. Tervetuloa!

Lue lisää


Eucerin esittelypäivä 20.4.

Tervetuloa mukaan Eucerin-kosmetiikkatuotteiden esittelypäivään torstaina 20.4.2023! Paikalla apteekissamme on edustaja esittelemässä ajankohtaisia Eucerinin kosmetiikkatuotteita klo 13-17. Lisäksi kaikki Eucerin-tuotteet ovat esittelypäivän kunniaksi tarjouksella -15%!

Lue lisää


Taas keräillään!

Orionin keräilykampanja alkaa jälleen! Kampanja käynnistyy paikan päällä apteekeissa maanantaina 27.3.2023, mutta verkkoapteekeissa keräilyn voi aloittaa jo aikaisemmin: verkkoapteekkien äkkilähtö keräilykampanjaan käynnistyy perjantaina 24.3.2023! Luvassa on jälleen upeita keräilypalkintoja.

Lue lisää


Myllytys on taas täällä!

Kevään perinteinen Myllytys on käynnistynyt keskiviikkona 15.3.2023 ja jatkuu aina sunnuntaihin 19.3.2023 asti. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Lue lisää


Joulunajan aukioloajat

Palvelemme joulunalusaikana 23.12.2022 asti joka päivä klo 21 asti: ma-pe 8-21, la 9-21 ja su 10-21. Jouluaattona olemme avoinna klo 9-12 ja joulupäivänä olemme suljettu. Palvelemme jälleen tapaninpäivänä klo 10-19.

Lue lisää


Orionin keräilykampanjan loppukiri

Vielä ehdit osallistumaan Orionin keräilykampanjaan! Keräilyaikaa on vuoden loppuun, eli 31.12.2022 asti. Keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja!

Lue lisää


Black Week alkaa nyt!

Black Week -tarjoushulinat rantautui kauppakeskukseen ja myös apteekkimme on täynnä mahtavia tarjouksia. Tuotteita on rajoitetut erät, joten ole nopea ennen kuin loppuvat!

Lue lisää


Orionin keräilykampanja on käynnistynyt!

Orionin keräilykampanja on jälleen täällä! Syksyn keräilykampanjassa on tarjolla upeita tuotelahjoja: Arabian Muumimuki, Fiskarsin paistinpannu tai Iittalan Kastehelmi-kulhot. Valittava myös kiinnostavia aineettomia lahjoja!

Lue lisää


Keskustelu »