Oletko jo tutustunut Perskindoliin?

Perskindol-tuoteperheestä löydät apua lihas- ja nivelkipuihin sekä lihasjumeihin. Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli, joka viilentää ja rauhoittaa välittömästi, minkä jälkeen seuraa lämmön tunne. Geeliä voi käyttää useita kertoja päivässä, aina kun kipu tuntuu. Perskindol Thermo Hot Gel on puolestaan tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin. Geelin lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista. Tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Löydät tuotteet verkkokaupastamme!

Lämpö hoitaa lihaksia

Niska-hartiaseudun kiputila on hyvin usealle tuttu. Jumit niskan ja selän alueella voivat muodostua huonon tai yksipuolisen työasennon seurauksena tai huonon ryhdin aiheuttamina. Vanha käsitys on, että tällaista lihaksen tulehdustilaa tulisi hoitaa kylmällä. Nykyään lihasten kireyttä korjataan mieluummin lämpögeelin avulla. Lämpö vilkastuttaa verenkiertoa ja kun lihasten verenkierto paranee, rentous palautuu, kuona-aineet poistuvat ja lihasten rakenteita elvyttävä ravinnonsaanti saanti paranee. Lihaskireys vähenee, jolloin kipuilu vähenee ja kudoksen parantuminen edistyy.

Lihaskireyden taustasyyt tulee selvittää. Usein taustalla saattaa olla huono työasento, ryhti ja ergonomia. Nämä syyt olisi hyvä korjata. Tutustu alta Perskindol-tuotteisiin.

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä saa aikaan miellyttävän lämpimän tunteen ja rentouttaa lihaksia.

Käytä Perskindol Active Geliä etenkin

  • Kivunlievitykseen lihaskivuissa
  • Ennen liikuntasuoritusta rentouttamaan lihaksia ja ennaltaehkäisemään tai helpottamaan lihaskipua ja -kramppeja
  • Liikuntasuorituksen jälkeen viilentämään, palauttamaan ja rentouttamaan stressaantuneista lihaksia

Perskindol Active Gel levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Rasvattoman koostumuksen ansiosta geeli ei tahraa, joten voit käyttää geeliä missä ja milloin vain kun kipu tuntuu. Parabeeniton geeli on yleisesti hyvin siedetty, joten se sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön. Tuotteessa on miellyttävä, luonnollinen tuoksu. Saatavilla 100 ml ja 200 ml pakkauskoot.

Perskindol Thermo Hot Gel lihasjumeihin

Perskindol Thermo Hot geelin lämmittää ja rentouttaa jumittuneet lihakset nopeasti ja tehokkaasti. Perskindol Thermo Hot Gel sopiikin mainiosti lihasjumien hoitoon. Geeli lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista. Perskindol Thermo Hot Gelin lämpövaikutus alkaa muutamassa minuutissa. Hyvin imeytyvä geeli jättää iholle miellyttävän tunteen eikä tahraa. Ei sisällä chiliä tai paprikaa. Geelituubin lisäksi saatavilla on myös kätevä Roll-On (75 ml)!

Käytä Perskindol Thermo Hot -lämpögeeli etenkin

  • Kivun ja jännityksen lievitykseen selän, lannerangan, niskan ja hartioiden alueella
  • Jäykän niskan (akuutti kierokaulaisuus) iskiaskivun tai noidannuolen apuhoitona
  • Lihasten lämmittämiseen

Löydät kaikki Perskindol-tuotteet verkkokaupastamme!

Keskustelu »