Reseptipalvelu

Myllyn Apteekin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua reseptiasioissa nopeasti ja varmasti! Käytämme automaattista varasto- ja jakeluohjelmaa, joka nopeuttaa reseptilääkkeiden toimitusta ja vapauttaa henkilökuntamme opastamaan ja neuvomaan lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Näin varmistamme lääkehoitosi onnistumisen.

Kattava reseptilääkepalvelu

Reseptilääkepalvelumme tarjoaa sinulle seuraavat edut:

  • Asiantuntijat palveluksessasi
  • Nopea palvelu
  • Laaja lääkevalikoima
  • Reseptien uusinta
  • Reseptien säilytys apteekissamme
  • Reseptien uusimisesta veloitamme 2,5 € / uusinta. Kanta-asiakkaillemme tämä palvelu on maksuton.

eResepti – sähköinen resepti

Sähköinen resepti on lääkemääräys, jonka lääkäri laatii ja allekirjoittaa sähköisesti. Se tallennetaan keskitettyyn tietokantaan – Reseptikeskukseen.

Noutaessasi eReseptiä ota mukaasi KELA-kortti tai lääkäriltä saamasi potilasohje. Jos nämä puuttuvat, ota mukaan henkilöllisyystodistus. Muutenkin on hyvä valmistautua todistamaan henkilöllisyytesi.

Jos haet lääkkeitä eReseptillä toiselle henkilölle, ota mukaan lääkärin tulostama potilasohje ja asianomaisen henkilön KELA-kortti.

Näin uusit eReseptin helposti

eReseptin voi uusia apteekista käsin. Jos uusimispyyntö koskee toisen henkilön lääkemääräystä, tarvitset mukaasi asianomaisen henkilön allekirjoittaman valtakirjan, jolla hän valtuuttaa pyytämään uusintaa lääkäriltä.

Reseptitiedot löytyvät Omakannasta

Omakanta on kansalaisille tarkoitettu verkkopalvelu, jonne kirjaudutaan www.kanta.fi sivustolta. Asiointi tapahtuu esim. henkilökohtaisten pankkitunnuksien avulla. Omakannassa voit mm. tarkastella reseptitietojasi ja lähettää sähköisen reseptin uusimispyynnön.

Keskustelu »