ValikkoValikko

Reseptilääkkeet Myllyn Apteekista nopeasti ja varmasti!

Myllyn Apteekissa Sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökuntamme. Käytössämme on automaattinen varasto- ja jakeluohjelma, jonka ansiosta reseptien toimitus nopeutuu ja farmaseuttiselle henkilökunnallemme jää enemmän aikaa opastaa lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä varmistaen lääkehoitosi onnistumisen.

Reseptilääkepalvelussamme tarjoamme

  • Asiantuntijat palvelukseesi
  • Nopean palvelun
  • Laajan lääkevalikoiman
  • Reseptien uusinnan
  • Reseptien säilytyksen apteekissamme

Reseptien uusimisesta veloitamme 2,5 € / uusinta. Kanta-asiakkaillemme tämä palvelu on maksuton.

eResepti – sähköinen resepti

Sähköinen resepti on lääkemääräys, jonka lääkäri laatii ja allekirjoittaa sähköisesti. Se tallennetaan keskitettyyn tietokantaan, jota kutsutaan Reseptikeskukseksi. eReseptiä noudettaessa ota mukaasi KELA-kortti tai lääkäriltä saamasi potilasohje. Näiden puuttuessa varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Jos haet lääkkeitä eReseptillä toiselle henkilölle, ota mukaan lääkärin tulostama potilasohje ja asianomaisen henkilön Kela-kortti.

eReseptin voi uusia apteekista käsin. Mikäli uusimispyyntö koskee toisen henkilön lääkemääräystä, tarvitset mukaasi asianomaisen henkilön allekirjoittaman valtakirjan, jolla hän valtuuttaa pyytämään uusintaa lääkäriltä.

Omakanta on kansalaisille tarkoitettu verkkopalvelu, jonne kirjaudutaan www.kanta.fi sivustolta. Asiointi tapahtuu esim. henkilökohtaisten pankkitunnuksien avulla. Omakannassa voit mm. tarkastella reseptitietojasi ja lähettää sähköisen reseptin uusimispyynnön.

Keskustelu »