Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko

Tilaa reseptilääke

1. Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin

Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin tai luo tunnukset, jos olet uusi asiakas. Ennen ensimmäistä reseptilääketilaustasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Voit tunnistautua tästä: Tunnistautumiseen.

2. Valitse reseptilääkkeesi

Kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi ja reseptilääkkeet, jotka haluat että toimitamme sähköisiltä lääkemääräyksiltäsi. Huomaathan, että verkkoapteekista voimme toimittaa ainoastaan sähköisellä eReseptillä määrätyt lääkkeet.

Mikäli haluat tilata useamman lääkkeen, paina ”lisää toinen lääke”. Lopuksi valitse ”Lähetä”. Farmaseuttimme käsittelee pyyntösi ja ottaa yhteyttä puhelimitse tilauksen valmistuttua lääkeneuvontaa varten. Yhteydenotto tapahtuu kahden tunnin sisällä, aukioloaikojen puitteissa.

Asioiminen toisen puolesta vaatii erillisen apteekissa säilytettävän valtakirjan. Lisätietoja saat apteekista.

Lain mukaan pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä voimme toimittaa pienimmän pakkauskoon ja huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä emme voi toimittaa verkkoapteekin kautta. Myöskään kylmäsäilytystä vaativia lääkkeitä emme voi lähettää, mutta niiden noutaminen apteekista on mahdollista.

Tästä tilauslomakkeelle.

3. Maksa tilauksesi

Yhteydenottomme jälkeen saat sähköpostiisi linkin tilauksen maksamista varten. Otamme yhteyttä neljän tunnin sisällä tilauksen tekemisestä aukioloaikojemme puitteissa. Tilauksen voit maksaa myös Omat tilaukseni -sivulla. Maksettu tilaus toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Jos haluat toimituksen Postin kautta tai noutoautomaattin, tulee tilaus maksaa ennen toimitusta.

Voit ottaa yhteyden farmaseuttiimme suojatun chattimme välityksellä, jättää viestin tai soittaa numeroon (02) 332 3917.

Farmaseuttimme palvelee arkisin klo 9-19.

Keskustelu »