Tilaa reseptilääke

1. Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin

Kirjaudu sisään verkkoapteekkiin tai luo tunnukset, jos olet uusi asiakas. Ennen ensimmäistä reseptilääketilaustasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Voit tunnistautua tästä: Tunnistautumiseen.

2. Valitse reseptilääkkeesi

Kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi ja reseptilääkkeet, jotka haluat että toimitamme sähköisiltä lääkemääräyksiltäsi. Huomaathan, että verkkoapteekista voimme toimittaa ainoastaan sähköisellä eReseptillä määrätyt lääkkeet.

Mikäli haluat tilata useamman lääkkeen, paina ”lisää toinen lääke”. Lopuksi valitse ”Lähetä”. Farmaseuttimme käsittelee pyyntösi ja ottaa yhteyttä puhelimitse tilauksen valmistuttua lääkeneuvontaa varten. Yhteydenotto tapahtuu neljän tunnin sisällä, aukioloaikojen puitteissa.

Asioiminen toisen puolesta vaatii valtakirjan, kysythän lisätietoja apteekista.

Verkkoapteekin kautta ei voi tilata valmisteita joiden myynti on rajoitettu verkkoapteekkitoiminnan ulkopuolelle (esimerkiksi huumausaineiksi luokitellut valmisteet). Myöskään kylmäsäilytystä vaativia lääkkeitä emme voi lähettää, mutta niiden noutaminen apteekista on mahdollista.

Itsehoito- ja reseptilääkkeillä ei ole kuluttajansuojalain mukaista etäkaupan 14 päivän palautusoikeutta.

Tästä tilauslomakkeelle.

3. Maksa tilauksesi

Yhteydenottomme jälkeen saat sähköpostiisi linkin tilauksen maksamista varten. Otamme yhteyttä neljän tunnin sisällä tilauksen tekemisestä aukioloaikojemme puitteissa. Tilauksen voit maksaa myös Omat tilaukseni -sivulla. Maksettu tilaus toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Jos haluat toimituksen Postin kautta tai noutoautomaattin, tulee tilaus maksaa ennen toimitusta.

Voit ottaa yhteyden farmaseuttiimme suojatun chattimme välityksellä, jättää viestin tai soittaa numeroon (02) 332 3917.

Farmaseuttimme palvelee arkisin klo 9-19.

Keskustelu »