Eucerin esittelypäivä 20.4.

Tervetuloa mukaan Eucerin-kosmetiikkatuotteiden esittelypäivään torstaina 20.4.2023! Paikalla apteekissamme on Eucerin-edustaja esittelemässä ajankohtaisia tuotteita klo 13-17. Lisäksi kaikki Eucerin-tuotteet ovat esittelypäivän kunniaksi tarjouksella -15% sunnuntaihin 23.4.2023 asti!

Hellää hoitoa kaikille ihotyypeille

Eucerin-kosmetiikkasarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Eucerin tarjoaa yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille. Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Eucerin-tuotesarjasta löytyy useita erilaisia tuotteita erilaisiin tarpeisiin:

  • Hyaluron-Filler -tuotteet ehkäisevät monipuolisesti ihon ikääntymisen merkkejä kuten rypyt, ikääntymisen ensi merkit ja ihon kimmoisuuden väheneminen.
  • Anti-Pigment -tuotteet ehkäisevät ja häivyttävät iholla olevia maksaläiskiä eli pigmenttiläiskiä vähentämällä ihon melaniinin tuotantoa.
  • AtoControl -tuotteet sopivat atooppiselle iholle. Ne ravitsevat ja korjaavat kuivaa ja ärtynyttä ihoa.
  • Aquaphor -tuotesarja antaa erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle juuri sitä mitä se tarvitsee. Tuotteet muodostavat iholle puoliläpäisemättömän suojakalvon, joka tasapainottaa luonnollista kosteuden ja hapen liikettä.
  • Eucerin pH 5 -tuotteet palauttavat ihon luonnollisen suojan. Sarjasta löytyy huulivoide, pesuöljy sekä vartalovoide.
  • UltraSENSITIVE ja AntiREDNESS ovat erityisen herkän ihon tuotesarjoja. Ne sisältävät innovatiivista vaikuttavaa ainetta nimeltä SymSitive®, joka rauhoittaa ihoa välittömästi.
  • DermatoCLEAN [HYALURON] on kattava sarja hajusteettomia ihonpuhdistustuotteita kaikille ihotyypeille. Tuoteperheeseen kuuluu puhdistusgeeli, puhdistusmaito, misellivaahto, misellivesi ja kasvovesi.
  • Eucerin Sun -aurinkotuotteet tarjoavat korkealaatuista aurinkosuojaa koko perheelle.
Keskustelu »