Taas keräillään!

Supersuosittu Orionin keräilykampanjan varaslähtö starttaa verkkoapteekissamme torstaina 28.3.2024! Paikan päällä apteekissa keräilemään pääsee 2.4.2024 alkaen. Keräilykampanja päättyy 30.6.2024.

Keräilykampanja toimii kuten ennenkin: kun ostat kampanja-aikana Orionin keräilytuotteen, saat apteekista joko leiman keräilykorttiin tai digikoodin, jonka voit kirjata itse digikeräilyyn osoitteessa orionkeraily.fi. Verkkoapteekista lähetetään keräilytuotteen ostajalle aina digikoodi. Paperista keräilykorttia ja digikeräilyä ei voi yhdistää.

Mikä on keräilytuote?

Keräilytuote on normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuote. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa. Huom. Tuplaleima-kampanjatuotteissa voi poikkeuksellisesti saada kaksi leimaa.

UUTTA! – Huhtikuun tuplaleimakampanja

Huhtikuun ajan on uutena keräilyetuna mukana tuplaleimakampanja! Kun ostat huhtikuun aikana Biorion Strong 60 kapselia ravintolisän, saat ostoksestasi apteekissa sekä verkossa kaksi leimaa tai digikoodia. Huippua, eikö totta?

Milloin ja miten tuotelahjan voi lunastaa?

Kun olet kerännyt täyden kortin (eli kuusi keräily- tai digileimaa) voit lunastaa valitsemasi tuotelahjan apteekista koko kampanjan ajan 30.6. asti joko palauttamalla täyden keräilykortin apteekkiin tai näyttämällä digikeräilykorttia, jolloin apteekissa merkataan lahja lunastetuksi. Lahjan voi myös lunastaa digikeräilyssä tilaamalla se osoitteessa orionkeraily.fi tai postittamalla keräilykortti viimeistään 15.7. mennessä (tarkempi ohjeistus postitusosoitteesta keräilykortissa). Jos ostat verkkoapteekista vähintään kuusi keräilytuotetta kerralla, saat valitsemasi tuotelahjan tilauksen mukana. 

UUTTA! – Kutsu kaveri -toiminto

Digikeräilyssä voi nyt kutsua myös kavereita mukaan keräilykampanjaan! Kaverin voi kutsua mukaan digikeräilyyn osoitteessa orionkeraily.fi Kun kaveri on ostanut keräilytuotteen ja kirjannut vähintään yhden koodin omaan digikeräilykorttiinsa, kutsuja saa palkinnoksi yhden digikoodin omaan digikeräilykorttiinsa!

Tuotelahjat

Kevään kampanjassa on mukana viisi upeaa Marimekon tuotelahjaa (tuotelahjan arvo on noin 30–40 €):

1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä. 

2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla. 

3. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21 x 14 cm) ja Orion Favora Hoitava käsivoide (75 ml)

Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.

4. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12 x 13 cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35 x 40 cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.

5. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5 dl)

Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. 

Keskustelu »