AniWash hoitoshampoo eläimille, 300 ml

23,00 

Varastossa

AniWash on antiseptinen hoitoshampoo eläimille. AniWash hoitoshampoo rauhoittaa eläinten iho-ongelmia mm. hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä. Hellävarainen shampoo ei kirvele rupisella, märkivällä tai rikkinäiselläkään iholla.

AniWash tasapainottaa ihon kosteustasapainoa, aikaansaaden kauniin ja kiiltävän karvan, siksi se sopii myös eläinten peruspesuihin. Sisältää kuusenpihkaa, jossa antimikrobisia, rauhoittavia ja hajuja neutraloivia ainesosia. Toisena vaikuttavana-aineena piroctone olamiini, joka normalisoi solujen uusiutumista.

Ei sisällä tuoksu- tai väriaineita. Ei dopingvaroaikaa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttö

  • Peruspesuissa (myös esipesussa hoitokuurin alussa) shampoo huuhdotaan heti vaahdotuksen jälkeen pois.
  • Hoitopesussa shampoon tulisi vaikuttaa iholla n.10 minuuttia.
  • Iho-ongelmissa shampoopesuja suositellaan kuurina 2 kertaa viikossa 3-6 viikon ajan tai tarpeen mukaan. Tuote ei sovellu hartsi (colophonium)-yliherkille. Luonnon hartseille yliherkät henkilöt voivat saada tuotteen käytöstä paikallisen ihoreaktion. Jos eläimen omistaja on yliherkkä hartsille tai valmisteen muille ainesosille, on syytä käyttää vinyylikäsineitä tuotetta lemmikille käyttäessä.

Koostumus

Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, Picea abies spruce resin, piroctone olamine, guar hydroxypropyltrimonium chloride, sodium chloride, sodium benzoate, citric acid.

Huomioitavaa

Tuote ei sovellu hartsi (colophonium)-yliherkille. Luonnon hartseille yliherkät henkilöt voivat saada tuotteen käytöstä paikallisen ihoreaktion. Jos eläimen omistaja on yliherkkä hartsille tai valmisteen muille ainesosille, on syytä käyttää vinyylikäsineitä tuotetta lemmikille käyttäessä.

Markkinoija/myyntiluvanhaltija

Repolar Oy
Keskustelu »