Apteekki Fluacute Zinc+ echina-piparminttu sinkki­suihke, 20 ml

19,60 

Varastossa

FluAcute sinkkisuihke sopii käytettäväksi heti flunssan ensioireisiin lievittämään oireita sekä lyhentämään flunssan kestoa.

Sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa. B5-vitamiini edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli muodostavat hypertonisen liuoksen. Ne kosteuttavat ärtynyttä nielua ja vähentävät osmoottisesti turvotusta ja kurkkukipua.

Echina-piparmintunmakuinen suusuihke. 20 ml:n pakkauksessa n. 110 suihkausta.

Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille

Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat.

Kerta-annos, 4 suihkausta, sisältää 9,4 mg sinkkiä.

Koostumus

Dekspantenoli (B5-vitamiini), sorbitoli, glyseroli, sinkkiasetaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, sukraloosi, natriummetyyli-p-hydroksibentsoaatti, echinauute, vanilja-aromi, piparminttuaromi, makrogoliglyserolihydroksistearaatti ja vesi.

Varoitus

Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista tai jos sairastat Sjögrenin syndroomaa, systeemistä skleroosia tai olet iäkäs ja sinulla on kuiva suu.

Huomioitavaa

Sinkkisuihke on tarkoitettu vain suun kautta otettavaksi. Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin.

Valmistaja/ markkinoija

Valmistaja: Pharmia Oy. Medifon Oy.

Keskustelu »