Paikanvaraus

Bisolduo sitruuna/eukalyptus 18 imeskely­tablettia

9,80 

Varastossa

Kaksivaikutteinen Bisolduo imeskelytabletti auttaa vähentämään kuivan yskän oireita sekä rauhoittaa ja lievittää kurkun ärsytystä.

Bisolduo-valmiste toimii luonnosta peräisin olevana rauhoittavana balsamina, joka auttaa rauhoittamaan yskimisen tarvetta ja lievittää ärtynyttä kurkkuasi. Valmiste sisältää alunaa ja islanninjäkälää.

Bisolduo-valmiste auttaa katkaisemaan kurkun ärsytyksen ja kuivan yskän kierteen rauhoittamalla ärtyneitä suun ja nielun limakalvoja. Kuivan yskän oireet ja yskimisen tarve vähenee.

Valmiste on sokeriton, gluteeniton ja laktoositon.

Annostus:

Aikuiset ja yli 6-vuotiaat lapset: imeskellään korkeintaan 8 imeskelytablettia vuorokaudessa, riippuen yksilöllisestä tarpeestasi. Jos oireet kestävät yli kolme vuorokautta tai ne pahenevat tai jos ilmenee kuumetta ja/tai muita oireita, ota yhteyttä lääkäriin.

Bisolduo-valmiste on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön eikä sitä saa käyttää yli 30 vuorokautta keskustelematta lääkärin kanssa.

Vaikuttavat ainesosat:

islanninjäkälä 80 mg, aluna 5 mg

Ainesosat:

sorbitoli, piidioksidi, makuaineet (sitruuna, Frescofort-aromi, eukalyptus), talkki, polyetyleeniglykoli, ksantaanikumi, kurkuma, magnesiumstearaatti

Tarkistathan ajantasaisen koostumuksen aina pakkauksesta.

Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Bisolduo-valmistetta.

Lapset ja nuoret:

Bisolduo-valmistetta ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.

Huomioitavaa:

Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosista.

Valmistaja/Markkinoija:

Stada Nordic

Tutustu myös näihin

Keskustelu »