Dentihex hammasgeeli kissalle ja koiralle, 20 g

21,40 

Varastossa

Dentihex on klooriheksidiinia sisältävä desinfioiva hammasgeeli lemmikin suuhygienian hoitoon. Klooriheksidiinilla on desinfioiva vaikutus bakteereja ja sieniä vastaan. Sen on todettu ehkäisevän pahanhajuista hengitystä, plakkia, hammaskiveä ja ientulehdusta. Tuotetta voidaan käyttää myös tulehtuneiden ihopoimujen desinfiointiin. Muista vastaavista tuotteista poiketen, Dentihex sitoutuu proteiineihin ja hammaskiilteeseen ja vapautuu hitaasti 24 h aikana luoden pitkäaikaisen vaikutuksen.

Dentihexin sisältämä klooriheksidiini on muokattu koostumukseltaan sellaiseksi, että se tarttuu hyvin suuontelon limakalvoille sekä hampaisiin. Lisäksi Dentihexiin on lisätty vanilja-aromia, joka tekee siitä miellyttävän makuisen eläimelle. Dentihex on siksi sekä pitkävaikutteinen että helppokäyttöinen.

Käyttö

Käytä pakkauksessa olevaa pipettiä, kun annostelet Dentihexiä suuhun. Näin saat helposti vietyä Dentihexin myös takaposkihampaiden ikeniin. Levitä vielä pipetillä annosteltu Dentihex varovasti sormenpäitä käyttäen. Puhdista sormet Dentihexistä ensin paperiliinalla ja pese kädet vedellä sen jälkeen. Käytä Dentihexiä kerran päivässä tai viikoittain. Vältä Dentihexin annostelua juuri ennen ruokailua, koska ruokaillessa Dentihex kuluu nopeammin pois.

Pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa hampaiden tummumista.

Koostumus

Klooriheksidiini 2 mg/g
Vanilja-aromi

Huomioitavaa

  • Dentihex on erittäin hyvin siedetty, mutta joissakin harvoissa tapauksissa kissojen syljeneritys voi lisääntyä.
  • Jos Dentihexiä käytetään yhtäjaksoisesti pitkään, se voi aiheuttaa hampaiden tummumista. Tämä voidaan poistaa helposti käyttämällä ultraäänilaitetta.

Markkinoija/myyntiluvanhaltija

Faunapharma
Keskustelu »