Dentisept hammasgeeli kissalle ja koiralle, 20 g

19,50 

Toimitus 2-5pv

Dentisept on klooriheksidiinia sisältävä desinfioiva hammasgeeli lemmikin suuhygienian hoitoon. Klooriheksidiinilla on desinfioiva vaikutus bakteereja ja sieniä vastaan. Sen on todettu ehkäisevän pahanhajuista hengitystä, plakkia, hammaskiveä ja ientulehdusta. Tuotetta voidaan käyttää myös tulehtuneiden ihopoimujen desinfiointiin. Muista vastaavista tuotteista poiketen, Dentisept sitoutuu proteiineihin ja hammaskiilteeseen ja vapautuu hitaasti 24 h aikana luoden pitkäaikaisen vaikutuksen.

Dentiseptin sisältämä klooriheksidiini on muokattu koostumukseltaan sellaiseksi, että se tarttuu hyvin suuontelon limakalvoille sekä hampaisiin. Lisäksi Dentiseptiin on lisätty vanilja-aromia, joka tekee siitä miellyttävän makuisen eläimelle. Dentisept on siksi sekä pitkävaikutteinen että helppokäyttöinen.

Käyttö

Käytä pakkauksessa olevaa pipettiä, kun annostelet Dentiseptia suuhun. Näin saat helposti vietyä Dentiseptin myös takaposkihampaiden ikeniin. Levitä vielä pipetillä annosteltu Dentisept varovasti sormenpäitä käyttäen. Puhdista sormet Dentiseptista ensin paperiliinalla ja pese kädet vedellä sen jälkeen. Käytä Dentiseptia kerran päivässä tai viikoittain. Vältä Dentiseptin annostelua juuri ennen ruokailua, koska ruokaillessa Dentisept kuluu nopeammin pois.

Pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa hampaiden tummumista.

Koostumus

Klooriheksidiini 2 mg/g
Vanilja-aromi

Huomioitavaa

  • Dentisept on erittäin hyvin siedetty, mutta joissakin harvoissa tapauksissa kissojen syljeneritys voi lisääntyä.
  • Jos Dentiseptia käytetään yhtäjaksoisesti pitkään, se voi aiheuttaa hampaiden tummumista. Tämä voidaan poistaa helposti käyttämällä ultraäänilaitetta.

Markkinoija/myyntiluvanhaltija

Faunapharma
Keskustelu »