Durex Intense kondomi, 8 kpl

13,60 

Varastossa

Juomutettu ja nypytetty, kostutettu stimulointigeelillä. Stimuloiva juomu- ja nyppypinta.

  • Easy-On-muotoilu ja tuttimainen pää, istuu mukavasti.
  • Läpinäkyvät & liukastetut luonnonkumilateksikondomit.
  • Nimellisleveys: 56 mm (vakiokoko).

Käyttö

Laita kondomi päälle ennen kuin penis koskettaa toista henkilöä. Tämä auttaa ehkäisemään sekä raskauden että sukupuolitartunnan riskin. Tarkista viimeinen käyttöpäivämäärä kondomikääreestä ennen kondomin käyttöä. Jos kondomikääre on selvästi vahingoittunut, heitä kyseinen kondomi pois ja ota käyttöösi toinen, vahingoittumattomassa kääreessä oleva kondomi.

Ainesosat

Natural Rubber, Calcium carbonate, Non rubber content, Sulphur, Zinc Oxide, Zinc Dibutyl dithiocarbamate, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Tris-BHT Mesitylene, Magnesium Carbonate, Ceteareth-20, Ammonium Hydroxide, Dimethicone, Ammonium Laurate, Coagulum Content, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Casein, Sodium Benzoate, 2-Phenylphenol, Bentonite, Magnesium

Lubricant: Dimethicone, Triacetin, Aroma,Saccharin

Huomioitavaa

Käytä vain kondomien kanssa käytettäväksi suositeltuja liukasteita. Öljypohjaiset liukasteet (vaseliini, vauvaöljy, tietyt pessaarit) ja eräät paikalliset lääkkeet, jotka levitetään penikseen tai vaginaan, voivat vahingoittaa kondomeja. LOPETA KÄYTTÖ, jos tunnet epämukavuutta tai ärsytystä kondomin käytön aikana. Tämä kondomi on valmistettu luonnonkumista eli lateksista, joka voi aiheuttaa lateksiallergikolle allergisen reaktion – pahimmillaan jopa anafylaktisen sokin. Jos käytät kondomia ensin suuseksiin, vaihda kondomi uuteen, kun siirryt toisen tyyppiseen seksiin. Kondomit ovat kertakäyttöisiä. Kondomin uudelleen käyttäminen voi lisätä rikkoutumisen tai infektion riskiä.

Ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos käytät paikallisia lääkkeitä, jotka levitetään penikseen tai vaginaan; sinulla ilmenee ärsytystä/epämukavuutta, joka jatkuu käytön jälkeen; et ole varma, oletko lateksille allerginen; kondomi vuotaa tai puhkeaa käytön aikana (ota tällöin yhteys lääkäriin/apteekkiin mahdollisimman pian, viimeistään 72 tunnin kuluessa); sinulle tai kumppanillesi tulee hengitysvaikeuksia tai sinertävät huulet.

Valmistaja/markkinoija

Reckitt Benckiser

Keskustelu »