Favora Kiinteyttävä ja korjaava seerumi ikään­tyneelle iholle, 30 ml

25,60 

Varastossa

Ihoa silottavan, kiinteyttävän ja kosteuttavan seerumin peptidiyhdiste auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista. Hyaluronihapon kolme eri muotoa saavat ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Niasiiniamidi auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyeroja sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Öljytön koostumus.

  • Palmitoyl Tripeptide-38 stimuloi ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Auttaa kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita.
  • Niasiiniamidi (B3-vitamiini) auttaa silottamaan pieniä juonteita, palauttamaan ihon elastisuutta sekä kirkastamaan ihon sävyä.
  • Hyaluronihapon kolme eri muotoa: 
    • Natriumhyaluronaatti (SODIUM HYALURONATE) on hyaluronihapon suola ja tällä suolalla on pienempi molekyylipaino (ja koko) kuin hyaluronihapolla, jolloin se tunkeutuu syvemmälle ihoon. Auttaa ihoa pitämään kosteuden ihon sisällä ja näin ihon läpi haihtuva kosteus pienenee.
    • Ristisillotettu natriumhyaluronaatti (SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER ) tämäkin on pienimolekyylipainoinen, syvemmälle ihoon tunkeutuva muoto. Verkkomainen ristisilloitettu rakenne pystyy pidättämään kosteutta ihossa ja luovuttamaan sitä pitkäkestoisesti.
    • Hydrolysoitu hyaluronihappo (HYDROLYZED HYALURONIC ACID ) on matalan molekyylipainon hyaluronihappo, jossa toistuvien polymeeriyksiköiden määrää on pienempi kuin tavallisessa hyaluronihapossa. Tämä on molekyylikooltaan suurempi, joten toimii erinomaisena pintakosteuttajana ja ihon suojaajana.

Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttö

Levitä aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoidetta.

Aineosat

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Pullulan, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Tripeptide-38

Valmistaja/markkinoija

Orion Pharma

Tutustu myös näihin

Keskustelu »