ValikkoValikko

Heijastinteippi Refen 3,5 cm x 2 m, 1 kpl

6,00 

Varastossa

Refen Heijastinteippi on monikäyttöinen heijastin näkyvyyden tehostamiseen pimeällä. Siitä voi leikata paloja esimerkiksi ulkoiluvaatteisiin, polkupyöriin, lastenvaunuihin ja kävelysauvoihin. Heijastinteippi on 3,5 cm leveä ja sitä on 2 metriä yhdessä rullassa.

Refen Heijastinteippi on Työterveyslaitoksen hyväksymä standardin EN 13356 vaatimukset täyttävä heijastin.

Käyttö

Leikkaa heijastinteipistä paloja ja liimaa esimerkiksi ulkoiluvaatteisiin, polkupyöriin, lastenvaunuihin ja kävelysauvoihin. Ulkoiluvaatteissa teippi kannattaa vetää kokonaan hihan tai lahkeen ympäri, jotta heijastin näkyy joka suuntaan.

Teipistä tulee leikata vähintään kymmenen senttimetrin mittaisia paloja, jotta heijastava pinta-ala on riittävän suuri. Kaarevalle pinnalle teippiä kannattaa laittaa kaksi rinnakkain. Teippi tulee kiinnittää puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatemateriaalista riippuen teipin liima saattaa vahingoittaa kangasta, markkinoija ei vastaa mahdollisista vahingoista. Suosittelemme varmistamaan liiman soveltuvuuden vaatteellesi vähintään kokeilemalla johonkin näkymättömään kohtaan. Saattaa irrota konepesun aikana.

Valmistaja/markkinoija

Decem Pharma Oy

Keskustelu »