Herpecillin geeli huuliherpeksen hoitoon, 6 ml

9,60 

Varasto loppu

Herpecilin geeli on tarkoitettu avoimen huuliherpeksen hoitoon. Se neutraloi herpesviruksen ja poistaa kivun ja kirvelyn. Avoimeen herpesleesioon levitettäessä Herpecilin muodostaa kalvon leesion päälle ja sitoo itseensä mekaanisesti hypotonista nestettä alla olevasta vauriopinnasta. Nesteen virratessa leesiosta poistuvat samalla sen sisältämät kontaminoivat aineet ja luodaan suotuisa ympäristö paranemiselle. Kalvo suojaa vauriota kuivumiselta, ärsytykseltä ja ulkoisilta vauriontekijöiltä. Kontaminaatioriskin pieneneminen, vauriokohdanpuhdistuminen ja vaurioituneen pinnan kosteutus vähentää kipua ja ärsytystäsekä nopeuttaa paranemista.

Herpecilin on lääkinnällinen laite.

Käyttö

Poista tuubista kärki ja lisää 3-4 tippaa Herpecilin-valmistetta suoraan herpesviruksen aiheuttamaan avoimeen haavaumaan 3-4 kertaa päivässä, kunnes haavauma on täysin parantunut. Sulje tuubi aina valmisteen käytön jälkeen.

Haittavaikutukset

  • Herpecilin-valmisteella ei ole tunnettuja haittavaikutuksia, eikä se ole vaarallista nieltynä.
  • Herpecilin-valmistetta voidaan käyttää yli 3-vuotiainen lasten hoidossa sekä raskauden tai imetyksen aikana.

Koostumus

Aqua, Camellia sinensis extract, Glycerin, Mel, Sambucus nigra extract, Vitis vinifera seed extract, Xanthan gum.

Huomioitavaa

  • Älä kosketa tuubin kärjellä haavaumaa annostettaessa.
  • Älä käytä Herpecilin valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekinvalmisteessa käytetylle aineelle. Ei tule käyttää samanaikaisesti jonkun muunherpesvalmisteen kanssa.
  • Käänny lääkärin puoleen, jos paranemista ei tapahdu seitsemän päivän käytön aikana.
  • Säilytä valmiste lasten ulottumattomissa.
  • Älä käytävalmistetta, jos tuubi on vaurioitunut tai jos valmisteen viimeinen käyttöpäiväon ylitetty tai jos tuubi on ollut avattuna yli 30 päivää.

Valmistaja/markkinoija

Unigroup

Keskustelu »