ICE ’n’ Hot kylmä-lämpögeeli, 90 g

10,50 

Varastossa

ICE ’n’ HOT on kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen. ICE ’n’ HOT geeli viilentää nopeasti ja vaikutusta seuraa miellyttävä lämmöntunne, joka rentouttaa lihasjännityksiä. Koostumukseltaan tuote on emulsiogeeli, joka kuivuu nopeasti iholla kuivattamatta kuitenkaan ihoa.

Kätevä kaksivaikutteinen geeli sopii käytettäväksi esimerkiksi niska- ja hartiaseudun jumeihin, rasituksesta ja vammoista johtuviin kiputiloihin sekä ennen ja jälkeen urheilusuoritusten. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Valmistettu Suomessa. Väriaineeton. CE-merkitty tuote.

  • Levomentoli ja etanoli – saavat aikaa nopean ja pitkittyneen viilentävän vaikutuksen, mikä vaimentaa ja muokkaa kiputuntemuksia.
  • Chiliuute ja kamferi – lisäävät paikallista verenkiertoa ja lämmöntunnetta.

Käyttö

Yli 5-vuotiaille. Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 2-4 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Pese kädet huolellisesti saippualla käytön jälkeen. Älä käytä valmistetta, jos olet allerginen tai yliherkkä chilille tai muille ainesosille. Vältä geelin joutumista silmiin, limakalvoille tai haavoihin. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Raskauden ja imetyksen aikaisesta käytöstä tulisi keskustella lääkärin kanssa.

Koostumus

Aqua pur, camphor, capsicum oleoresin, carbomer, cera microcrystallina, ceterateth-20, Coconut oil, cocoyl caprylate/caprate, ethanol, ethylhexylglycerin, l-menthol, phenoxyethanol, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, propanediol, sodium hydroxide.

Myyntiluvanhaltija/markkinoija

Fysioline Oy
Keskustelu »