Mepiform 5×7,5 cm si­li­ko­ni­si­dos arpien hoitoon, 2 kpl

19,70 

Varastossa

Itsekiinnittyvä silikonisidos arpikudoksen hoitoon. Mepiform on ohut, huomaaton ja joustava sidos, joka on valmistettu laminaatista (polyuretaani ja kuitukangas) ja päällystetty pehmeällä silikonigeelillä. Mepiform on tarkoitettu sekä vanhojen että uusien hypertrofisten ja keloidisten arpien hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona suljetuilla haavoilla hypertrofisten ja keloidisten arpien estämiseksi.

Mepiform on vedenkestävä ja sitä voidaan käyttää kylvyn ja suihkun kautta. Safetac®-teknologia mahdollistaa Mepiformin uudelleen asettamisen kivuttomasti.

Käyttö

  1. Puhdista ja kuivaa huolellisesti haava ja sen ympäristö.
  2. Leikkaa sopivan suuruinen pala sidoksesta. Sidoksen tulisi ulottua vähintään 1 cm ympäröivälle iholle. Kun käytät sidosta yhdessä öljyn tai rasvan kanssa, varmista, että sidos ulottuu voidellun alueen ulkopuolelle.
  3. Poista suojapaperi ja aseta Mepitel haavalla. Vältä sidoksen venyttämistä kun aseta sidoksen nivelkohtiin.

Poista sidos kerran vuorokaudessa ihon tarkistamista ja puhdistamista varten. Sama sidos voidaan laittaa uudelleen paikoilleen. Vaihda sidos joka 3.-7. päivä tai kun sidos ei enää kiinnity kunnolla.

Huomioitavaa

Mikäli sidoksen käytön aikana esiintyy maseraatiota tai ihottumaa, poista sidos ja annan ihon rauhoittua kunnes oireet ovat kadonneet ja jatka sitten hoitoa lisäämällä vähitellen hoitoaikaa. Mikäli oireet ilmaantuvat uudelleen, lopeta tuotteen käyttö ja pyydä lääkäriltä neuvoa jatkotoimenpiteiksi.

Valmistaja/markkinoija

Mölnlycke Health Care

Keskustelu »