Chat with us, powered by LiveChat
ValikkoValikko
Tarjous

Multivita Magnesium­sitraatti + B6, 90 puru­tab­lettia

11,50  norm. 14,30 

Varastossa

Multivita Magnesiumsitraatti on greipin makuinen magnesiumpurutabletti, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. Se on on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Hedelmäisen greipin makuista tablettia voi kokeilla myös suonenvetojen eli lihaskramppien helpottamiseen. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti purutabletti sisältää 150 mg hyvin imeytyvää magnesiumia sitraattimuodossa. Multivita Magnesiumsitraatti sisältää luonnollista greippiaromia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Hammasystävällinen ksylitolilla makeutettu tabletti on rakenteeltaan miellyttävä ja hajoaa helposti suussa. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

Annostus

1-2 tablettia vuorokaudessa.

Yksi tabletti sisältää

Magnesiumsitraatti 1250 mg, josta magnesiumia 150 mg

B6-vitamiini 2 mg

Ainesosat

1250mg magnesiumsitraattia josta 150mg magnesiumia, Makeutusaine (ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Aromi (greippi), Pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), Maltodekstriini, Happamuudensäätöaine (sitruunahappo)
Täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, akaasiakumi), Kasviöljy, Hapettumisenestoaine (alfa-tokoferoli)

Huomioitavaa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Valmistaja/markkinoija

Orion Pharma

Keskustelu »