Multivita NamiNalle Kalsium+D3, 90 kpl

15,40 

Varastossa

Multivita NamiNalle Kalsium+D3 on pehmeä ja pureskeltava, nallenmuotoinen kalsium -ja D3-valmiste, jossa kalsium on hyvänmakuisessa, helposti nautittavassa ja hauskassa muodossa. Yksi marjaisan makuinen nalle sisältää 100 mg kalsiumia ja 5 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

Kalsium ja D3-vitamiini tukevat lapsen luuston normaalia kasvua ja kehitystä sekä vahvistavat vastustuskykyä. Samassa pakkauksessa on sekä mansikan että mustikan makuisia nallevalmisteita, joista voi päivittäin valita mieleisensä maut.  Valmisteet sisältävät vain luontaisia väri -ja aromiaineita. Tuote on maidoton (laktoositon), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Sisältää makeutusaineita.

Annostus

Suositeltu päiväannostus 2 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa jo pureskella hyvin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Aineosat

Makeutusaineet (maltitoli, asesulfaami K), liivate (sika), kalsium, happo (sitruunahappo), luontaiset aromit (mm. mustikka, mansikka), porkkana-kirsikkatiiviste, kasviöljyt (kookos, rapsi), porkkana-mustaherukkatiiviste, pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), D-vitamiini

Säilytys

  • Huoneenlämmössä
  • Lasten ulottumattomissa
  • Suojattuna kosteudelta

Valmistaja/markkinoija

Orion Pharma

Keskustelu »