Nailner Hoida ja Lakkaa kynsisienihoito, 2 x 5 ml

37,90 

Varastossa

Nailner Hoida ja lakkaa kynsisienen hoitopakkaus sisältää kynsisienen hoitoaineen sekä kynnen värjäymät peittävän ihonvärisen kynsilakan. Hoitoaineen ainutlaatuinen, patentoitu koostumus läpäisee kynnen ja estää kynsisienen kasvun. Hoitoaine vaikuttaa paikallisesti ilman haittavaikutuksia. Hoitoaine on helppo ja nopea levittää siveltimellä. Kliinisesti testattu.

Pakkauksessa mukana olevaa hengittävää kynsilakkaa voi käyttää aina kun on tarvetta peittää rumia värjäytymiä kynsissä tai lakata kynsiä. Kynsilakassa on kaunis nuden sävy. Poista kynsilakka aina ennen seuraavaa hoitoaineen levityskertaa hoidettavasta vain kynnestä, muista kynsistä sitä ei tarvitse poistaa.

Nailner hengittävä kynsilakka ei haittaa hoitoa, mutta tavallinen kynsilakka voi pahentaa sieni-infektiota. Hengittävä kynsilakka riittää noin 250 levityskertaan.

Käyttö

Hoito:

  • Levitä hoitoainetta tulehtuneelle kynnelle kaksi kertaa päivässä 4 viikon ajan
  • Hengittävää kynsilakkaa voi käyttää aina kun on tarvetta peittää rumia värjäytymiä kynsissä tai lakata kynsiä. Poista lakka ennen seuraavaa levityskertaa hoidettavasta kynnestä, muista kynsistä sitä ei tarvitse poistaa

Ennaltaehkäisy:

  • Levitä Nailner Hoitoainetta kerran päivässä ehkäistäksesi kynsisienitulehdusta
  • Hoitoaine riittää noin 300 levityskertaan

Lue pakkauksessa oleva käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä

Koostumus

Nailner hoitoaine (lääkinnällinen laite)
Etyylilaktaatti, Glyseriini, Vesi, Maitohappo, Sitruunahappo

Nailner hengittäväkynsilakka (kosmeettinen valmiste)
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, CI 77891, Polyethylmethacrylate, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Bentonite, Silica, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1, CI 77491, CI 77499 N-Butyl Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, CI 19140, Polyurethane-67, Dimethicone, Methoxyisopropyl Acetate, Trimethylsiloxysilicate, Decyl Alco

Valmistaja/markkinoija

Karo Pharma Oy

Keskustelu »