Tarjous

Otocur korvasuihke, 30 ml

13,90  norm. 18,00 

Varastossa

Otocur on Suomessa tutkittu, kehitetty ja valmistettu korvien hoitoöljy suihkepullossa. Säännöllisesti käytettynä Otocur ennaltaehkäisee korvavahatulpan muodostumista sekä toistuvaa korvakäytävän tulehdusta. Otocur hoitaa myös kuivaa ja kutisevaa korvakäytävää. Sopii myös uimareille suojaamaan korvakäytäviä. Jojoballa on antibakteerista tehoa ja se estää siten bakteeritulehduksen syntyä korvakäytävässä. Sopii käytettäväksi  1-vuotiaasta lähtien.

Käyttö

Otocur-korvasuihke on kätevässä 30 ml pumppupulossa jossa on kätevä suutin,
minkä avulla suihketta on helppo annostella ja käyttää.

Aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. Annostelu kannattaa suorittaa illalla ennen nukkumaan menoa. Annostelun jälkeen ylimääräinen öljy pyyhitään pois, jottei se tahri tekstiilejä.

-Korvavahatulpan poisto: 1-2 painallusta korvakäytävään päivittäin 3-4 päivän ajan. Mikäli vahatulppa ei itsestään tule pois korvasta, tulee varata aika korvahuuhtelua varten.

-Vahatulpan ennaltaehkäisy: 1-2 painallusta kerran viikossa molempiin korvakäytäviin. Korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisy: 2 ensimmäisen viikon ajan 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytäviin. Tämän jälkeen annostelu kerran viikossa, kunnes pullo on kokonaan käytetty.

-Kuivat ja kutisevat korvakäytävät: 1-2 painallusta kerran päivässä tai tarvittaessa. Keskusteltava lääkärin kanssa, mikäli korvat on putkitettu, operoitu tai kipeät.

Koostumus

Jojobaöljy, syklopentasiloksaani, parafiini.

Huomioitavaa

Keskustele lääkärin kanssa, jos korvasi on putkitettu tai operoitu tai jos korvasi on kipeä.

Huom! Mikäli epäilet korvassa tulehdusta tai korvissa on kipua, ota yhteyttä lääkäriin.

Otocur ei auta jo syntyneeseen korvakäytävätulehdukseen.

Valmistaja/markkinoija

Decem Pharma

Keskustelu »