PLANTUR 39 RUSKEA SÄVYTTÄVÄ (150 ML)

Plantur 39 ruskea sävyttävä hoitoaine, 150 ml

19,00 

Varastossa

Sävyttävä hoitoaine ruskeille hiuksille. Plantur39 ruskea sävyttävä hoitoaine syventää hiustesi sävyä ja kiiltoa kerta kerralta. Hoitoaine aktivoi hiusjuuria ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä.

Plantur 39 sisältää kofeiinia ja vitamiineja, jotka ehkäisevät hiusten ohenemista. Soveltuu päivittäiseen käyttöön esim. vaihdevuosien aikana, ikääntyneille hiuksille tai kuuriluontoisesti stressaavissa elämäntilanteissa. Raikas tuoksu. Ei sovellu vaaleille hiuksille.

Käyttö

Levitä hoitoaine pestyihin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2-5 minuuttia värin halutusta syvyydestä riippuen. Huuhtele runsaalla vedellä. Ei alle 16-vuotiaille. Älä käytä sävyttävää shampoota, mikäli kasvoissasi on ihottumaa, hiuspohjasi on herkkä tai olet aikaisemmin saanut oireita hiusten värjäämisestä tai mustasta hennatatuoinnista. Ei sovellu vaaleille hiuksille.

Vinkki! Parhaan lopputuloksen saat, kun peset hiukset Plantur 39 Ruskea Sävyttävä fytokofeiinishampoolla.

Ainesosat

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Persea Gratissima Oil, Methylparaben, Limonene, Ethylparaben, Basic Blue 99, Zinc PCA, Niacinamide, Phytosterols, Linalool, Basic Brown 16, Propylparaben, Olea Europaea Fruit Oil, Basic Brown 17, Citronellol, Sorbitan Oleate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Valmistaja/Markkinoija

Sirowa

Tutustu myös näihin

Keskustelu »