Plantur 39 hoitoaine värjätyille ja käsitellyille hiuksille, 150 ml

19,00 

Varastossa

Värjätyille ja rasittuneille hiuksille kehitetty Plantur 39 -hoitoaine auttaa uudelleenrakentamaan hiusten pintarakennetta ja lisää hiusten kiiltoa. Aktiiviset avokadoainesosat tekevät hiuksista sileät ja helposti kammattavat. Hoitoaine suojaa myös hiuspohjaa.

Tiheästi toistuva hiustenpesu rasittaa voimakkaasti hiusten pintaa. Sen seurauksena: hiuksista tulee kiillottomat ja vaikeasti kammattavat. Tämä huuhtelubalsami on kehitetty erityisesti käytettäväksi Plantur39 -tehoainejärjestelmän kanssa, ja sen ”kofeiinipuskuri” estää aiemmin imeytyneitä kofeiiniyhdisteitä huuhtoutumasta pois.

Käyttö

Hiero pieni määrä hoitoainetta hiuksiin ja päänahkaan. Anna vaikuttaa 30 sekuntia ja huuhdo pois. Sopii käytettäväksi päivittäin.

Vinkki! Tehosta hoitoaineen vaikutusta käyttämättä Plantur 39 -shampoota sekä Plantur 39 -hoitonestettä.

Koostumus

Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Persea Gratissima Oil, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables, Linalool, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Valmistaja/markkinoija

Sirowa

Tutustu myös näihin

Keskustelu »