Puro Suoja kesto­kos­teuttaja silmille, 10 ml

18,50 

Varastossa

Puro on uusi kotimainen silmien kostutustuotesarja!

Puro Suoja on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen kestokosteuttava lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Puro Suoja -mikroelmusio on suunniteltu kuivasilmäisyyden kierrettä ylläpitäviä tekijöitä vastaan. Se on optisesti kirkas liuos, jolla on silmälle optimaalinen viskositeetti: pulloa ei tarvitse ravistaa eikä näkö sumene.

Puro Suojalla on tutkittu teho. Vaikeat kuivasilmäisyyden oireet vähenevät merkittävästi 10–30 päivässä. Tehoaineita on useita: sacha inchi -siemenöljy, trehaloosi, hualuronaani ja glyseroli.

  • Sopii herkkäsilmäisille
  • Tuotteella on Allergiatunnus ja avainlippu
  • Sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa
  • Sisältää 10 ml eli noin 300 tippaa

Kostutusteho

Lue lisää Puro-silmätipoista täältä!

Käyttö

1 tippa kumpaankin silmään 3-4 kertaa päivässä. Sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa, linssejä ei tarvitse poistaa silmistä.

Säilyvyys

6 kk avaamisesta

Koostumus

0,1 % sacha inchi (Plukenetia volubilis) -siemenöljy, 2 % trehaloosi, 0,2 % suurimolekyylinen hyaluronaani, 0,9 % glyseroli, trometamoli, sitruunahappo, kaliumkloridi, sorbitaanimono-oleaatti ja polysorbaatti 80. Steriili ja hypotoninenmikroemulsioliuos. Ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia, fosfaatteja, boraatteja, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä ainesosia.

Valmistaja

Finnsusp Oy

Tutustu myös näihin

Keskustelu »