Tarjous

Rela Tabs+D3 tutti­frutti maito­happo­bak­teeri, 30 puru­tablettia

10,90  norm. 13,90 

Varastossa

Kausimaku Tutti Frutti! Rela Tabs on pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Rela Tabs Tutti Frutti sisältää yhteensä 3 miljardia bakteeria kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa (1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus ja 1,5 miljardia Bifidobacterium lactis). Purutabletti sisältää lisäksi vastustuskykyä tukevaa C-vitamiinia.

Rela Tabs sopii koko perheelle. Valmiste sopii myös lapsille, kun lapsi on riittävän vanha pureskelemaan, imeskelemään tai nielemään tabletin. Kätevästi annosteltava, sillä vain yksi tabletti päivässä riittää. Herkullista tutti frutti makua on saatavilla vain rajoitettu erä! Ravintolisä.

  • Avainlipputuote, valmistettu Suomessa
  • Saatavilla rajoitettu erä
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Soijaton
  • Vegaaninen

Annostus

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä. Sopii lapsille, jotka ovat riittävän vanhoja pureskelemaan, imeskelemään tai nielemään tabletin. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Päiväannos (1 tabletti) sisältää:

Kahta maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) 3 miljardia bakteeria.

Koostumus

1,5 miljardia Lacticaseibacillus rhamnosus SP1 ja 1,5 miljardia Bifidobacterium lactis BLC-maitohappobakteeria, C-vitamiini 20 mg (25 %*). *% päivittäisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, tutti frutti-aromi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa.

Valmistaja

Verman

Keskustelu »