Sorefix ehkäisevä huuliherpesvoide, 8 ml

10,60 

Varastossa

Sorefix Ehkäisevä huuliherpesvoide on tarkoitettu huuliherpeksen ennaltaehkäisyyn ja huulien ravitsemiseen. Se on sinkkipohjainen huulivoide, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Sorefix suojaa huulia huuliherpekselle altistavia tekijöitä vastaan muodostamalla suojaavan kalvon sekä korkealla aurinkosuojakertoimella (suojakerroin 30). Voide sisältää lisäksi huulia hoitavia luonnollisia öljyjä, joissa on runsaasti E-vitamiinia. Koostumukseltaan läpinäkyvä voide. CE-merkitty tuote.

Käyttö

Huuliherpeksen ehkäisemiseksi levitä huuliherpesvoidetta vähintään 3–6 kertaa päivässä, kun altistut huuliherpestä laukaiseville tekijöille tai auringonvalolle tai kun sinulla on kuivat huulet. Vain ulkoiseen käyttöön, aikuisille ja 4 vuotiaille ja sitä vanhemille lapsille. Lue pakkauksessa oleva käyttöohje ennen tuotteen käyttöä.

Huomioitavaa

Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. SoreFix Ehkäisevä huuliherpesvoide sopii aikuisille ja 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Raskaus ja imetys

Jos olet raskaana, voit käyttää SoreFix Ehkäisevä huuliherpesvoidetta vain terveydenhuollon ammattilaisen seurannassa ja hänen antamiensa ohjeiden mukaisesti. Nykysuosituksen mukaan, SoreFix Ehkäisevä huuliherpesvoidetta voi käyttää imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä.

Koostumus

Jojoba seed oil, PEG-8 beeswax, Ethylhexyl methoxycinnamate, Octocrylene, Ethylene/propylene/styrene copolymer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Zinc oxide, Zinc ricinoleate, Parfum, Aluminum starch octenylsuccinate, Tocopheryl acetate, Shea butter, Butylene/ethylene/propylene copolymer, Pomegranate Seed Oil, Triethoxycaprylylsilane, BHT.

Markkinoija

Sirowa Helsinki

Keskustelu »