Viruseptin suu­suih­ke fluns­san ehkäi­syyn, 20ml

22,40 

Varastossa

Viruseptin sopii koko perheelle taaperosta vaariin flunssan tai influenssan estoon tai niiden oireiden lievittämiseen.

Virukset pääsevät nopeimmin hyökkäämään elimistöön nenän limakalvon kautta – ainakin flunssaa ja influenssaa aiheuttavat virukset. Viruseptin sisältää vaikuttavana aineena iota-karrageenia (Carragelose®), joka ympäröi viruspartikkelit ja estää niitä kiinnittymästä suuhun ja nieluun samalla, kun se tukee elimistön luontaista vastustuskykyä flunssaviruksia vastaan kosteuttamalla limakalvoja.

Hyvä käsihygienia, monipuolinen ruokavalio, riittävä uni ja sopiva määrä liikuntaa tarjoavat hyvän perussuojan flunssaa ja influenssaa vastaan. Mikäli vastustuskyky on heikentynyt tai tuntuu, että tarvitsee lisäsuojaa viruksia vastaan flunssakaudella. Viruseptin voi vahvistaa elimistön vastustuskykyä kosteuttamalla limakalvoja ja estämällä virusten kiinnittymistä ja lisääntymistä.  Jos olet ehtinyt jo sairastua, se lievittää oireita ja lyhentää sairastamisaikaa. Iota-karrageeni vaikuttaa kosteuttamalla ylähengitysteiden limakalvoja ja muodostamalla fyysisen esteen viruksille. Samalla se kapseloi virukset niin, että niiden on vaikeampi kiinnittyä limakalvoon ja lisääntyä.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Viruseptin

  • ehkäisee flunssavirusten lisääntymistä ja leviämistä
  • voi vähentää virusten määrää > 90 %
  • lievittää flunssan ja influenssan kaltaisia oireita
  • lyhentää sairastamisaikaa keskimäärin kaksi vuorokautta
  • vähentää uusintainfektioiden riskiä

Sopii käytettäväksi myös

  • raskaana tai imettäessä
  • yli 1-vuotiaille lapsille
  • vegaaneille

Käyttö

Parhaimman tehon saat kun käytät sekä nenä- että suusuihketta yhdessä. Sekä suu- että nenäsuihke estävät virusten kiinnittymistä ja lisääntymistä mutta eri paikoissa, joten niiden käyttö yhdessä antaa parhaan ja kattavimman suojan flunssaa vastaan. Parhaan tehon saat, kun aloitat suihkeen käytön heti kun alat tuntea oireita.

Annostus

Suihkuta yksi annos kumpaankin sieraimeen vähintään kolme kertaa päivässä, kunnes oireet ovat hävinneet. Voit käyttää Viruseptin-nenäsuihketta niin kauan kuin on tarpeen, mutta jos sinulle nousee kuume tai oireet eivät lievity viikon kuluessa, ota yhteys lääkäriin. Myös Viruseptin-suusuihketta voi käyttää useampia kertoja päivässä, suihkuta nieluun kolme suihkausta kerralla vähintään kolme kertaa päivässä. Parhaimman tehon saat käyttämällä sekä nenä- että suusuihketta yhdessä. Viruseptinilla ei tiedetä olevan haittavaikutuksia ja niitä voi käyttää pitkään ilman yliannostuksen tai väärinkäytön vaaraa.

Lisätietoa

https://viruseptin.fi/

Valmistaja

Karo Pharma

Tutustu myös näihin

Keskustelu »