GeloRevoice kurkku­tabletti, sitrus-mentoli, 20 kpl

12,60 

Varastossa

GeloRevoice® -kurkkutabletit suojaavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja.

Tabletteja käytetään lievittämään kurkun ongelmiaa, kuten äänen käheyttä, kurkun ärsytystä, kutiavaa kurkkua ja limakalvojen kuivumista, jotka johtavat kurkkukipuun tai erityksettömään, kuivaan yskään.

GeloRevoice® kurkkutabletit muodostavat liuetessaan erityisen hyaluronihappoa sisältävän hydrogeeliyhdistelmän, joka tarttuu hyvin limakalvojen pintaan ja toimii suojakalvona ärtyneillä alueilla. Kevyesti poreilevan vaikutuksensa ja erityisen kivennäisaineiden yhdistelmän ansiosta syljeneritys vilkastuu tehokkaasti, jolloin muodostunut hydrogeeliyhdistelmä leviää tasaisesti suun ja nielun alueelle. Ärtyneet alueet suussa ja nielussa voivat jälleen elpyä. Miellyttävä sitruksen ja mentolin maku. Makuvaihtoehtona myös kirsikka-mentoli tai mustaherukka-mentoli.

 • Vegaaninen
 • Laktoositon
 • Gluteeniton
 • CE-merkitty lääkinnällinen laite

Annostus

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: 1 tabletti imeskeltynä ruokailun jälkeen, tarvittaessa 2-3 tunnin välein. Enintään 6 tablettia päivässä. Imeskele GeloRevoice® kurkkutablettia hitaasti kunnes se on liuennut täysin, jotta hydrogeeliyhdistelmä on täysin muodostunut ja päässyt kokonaan leviämään. Kurkkutabletteja ei saa pureskella tai niellä kokonaisina.

Koostumus

Ksantaania, karbomeeri, natriumhyaluronaatti, isomalti, natriumvetykarbonaatti, ksylitoli, sitruunahappo, makrogoli, aromit (appelsiini-greippi, piparminttu), kaliummonohydrofosfaatti, sinkkistearaatti, piidioksidi, sukraloosi.

Huomioitavaa

 • Henkilöt, jotka ovat allergisia tai yliherkkiä jollekin valmisteen sisältämälle ainesosalle, eivät saa käyttää GeloRevoice® kurkkutabletteja.
 • Mikäli kärsit rajoittuneesta syljen erityksestä, kysy lääkäriltäsi tai apteekista ennen GeloRevoice® kurkkutablettien ensimmäistä käyttökertaa.
 • Potilaat, joilla on harvinainen perinnöllinen fruktoosi-intoleranssi, eivät saisi käyttää GeloRevoice® kurkkutabletteja, koska isomalti muuttuu osittain​ fruktoosiksi elimistössä.
 • GeloRevoice® kurkkutabletteja ei saa käyttää samanaikaisesti muiden suussa ja nielussa käytettävien aineiden kanssa. Tabletteja ei saa imeskellä makuuasennossa esim. ennen nukkumaanmenoa tukehtumisvaaran vuoksi.
 • GeloRevoice® kurkkutabletteja voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.
 • Vähäsuolaista ruokavaliota noudattavien potilaiden on huomioitava, että yksi GeloRevoice® kurkkutabletti sisältää 3,2 mmol natriumia.
 • GeloRevoice® kurkkutabletit ovat sokerittomia ja sopivat diabeetikoille.
 • GeloRevoice® kurkkutableteilla voi liiallisesti käytettynä olla laksatiivinen vaikutus ja/tai ne voivat aiheuttaa vatsa- ja suolistovaivoja.

GeloRevoice® kurkkutabletteja voidaan käyttää pitkäaikaisesti tai useiden lyhyempien hoitojaksojen ajan. Jos akuutit vaivat pahenevat (esim. kuume, kurkun turvotus, nivelkivut) tai vaivat eivät parane kolmen päivän kuluessa, ota yhteys lääkäriin.

Valmistaja/markkinoija

G. Pohl-Boskamp GmbH, Saksa. Jakelija; Harmonia Life Oy.

Tutustu myös näihin

Keskustelu »